BalkansPress

Dobro došli!

Tarabići su, kako mnogi tvrde, uspeli da predvide šta će se dešavati 2015. godine u Srbiji, ali i u celom svetu.

„Kad miris izađe iz poljskog cveća, kad milost izađe iz čoveka, kada reke izgube svoje zdravlje, nastupiće najveći opšti rat. Kad zbije ovaj ljuti rat, teško onijem vojskama koje budnu uzlećele u nebo, a blago onijem vojnicima koji budnu vojevali po zemlji i po vodi. Narod će izglupiti, rađaće se ljudi, a da ne znaju ko im je đed i prađed… Među Srbima, otkako je veka i sveta, goreg roda biti neće“, govorio je srpski prorok Mitar Tarabić iz sela Kremna.

 

Otkako je 1899. godine umro Mitar Tarabić, njegov stric Miloš, prorok kao i svi Tarabići, nikome se nije javljao sve doskora, a onda je poručio da je blizu Treći svetski rat.

„A šta će sve biti nemojte me ni pitati, ne umem vam reći, jer je tako strašno. Trajaće godinama, godinama će trajati i dugo će trajati. Stradaće nevini više nego krivi. Kad se rat završi, sve će biti razrušeno. Gađaće se najsvetija mesta na svetu, mnogi gradovi će biti sprženi i sravnjeni sa zemljom“, rekao je Miloš.

Video je i kolone izbeglica koje idu preko Balkana: „Neće putovati vazduhom, ljudi će ići brodovima. Biće mnogo morskih hajduka (gusara, krijumčara) koji će uništavati sve na moru. Svaki brod će morati da strepi“, kazivao je Miloš Tarabić.

Govorio je da će „kolone izbeglica iz celog sveta čekati na granicama Srbije koja će im biti kao Nojeva barka“.

Scroll to top