BalkansPress

Dobro došli!

Prestrašeni otac otkrio je, kako kaže, stravičan detalj na slici, i to samo četiri dana nakon što se vratio iz mrtvih!

Kris Dauning (43) iz Viskonsina, otac dvoje dece, bivši je heroinski zavisnik. Ta zavisnost umalo mu je došla glave jer je jedva preživeo situaciju kada se predozirao i kada je klinički umro - hitna pomoć pronašla ga je, a u tom trenutku nije imao otkucaje srca niti puls.

Kris sa sinom

*KRIS SA SINOM, FOTO: PROFIMEDIA

Čistim čudom povratili su ga u život, a Kris je ovih dana po prvi put podelio sliku koja je nastala u maju 2012. godine, četiri dana nakon što se, kako kaže, "vratio iz mrtvih".

 

Ta situacija u kojoj je umalo izgubio život navela ga je da se zauvek reši zavisnosti od heriona. Da bi u tome uspeo, shvatao je da mora da se na kratko vreme udalji od grada u kome je odrastao i u kome je i razvio zavisnost. Rešio je da se iz Viskonsina preseli u Arkanzas, a pre nego što je otišao od kuće, oprostio se sa decom - Aleksis koja danas ima 25 i Kajlom koji danas ima 16 godina. Fotografisala ih je Kajlova mama.

Kris kaže da je slika isprepadala celu porodicu

*KRIS KAŽE DA JE SLIKA ISPREPADALA CELU PORODICU, FOTO: PROFIMEDIA

Nisu obraćali mnogo pažnje na nju, da bi nedelju dana kasnije Aleksis primetila "ruku duha" na slici koja ju je potresla.

- Pojma nisam imao o čemu govori, a onda sam pogledao malo bolje. Rekla mi je da zumiram Kajlovu nogu što sam i uradio i zaprepastio se. Pokazao sam tu ruku sinu koji se rasplakao od straha. U to vreme imao je 11 godina - priseća se otac.

Kako kaže, on danas iskreno veruje da je to bila ruka duha koji ga je vratio u život.

Scroll to top