BalkansPress

Dobro došli!

Nišlijka N. R. zapalila je društvene mreže objavivši sliku na kojoj se nalazi nešto nalik plastičnoj igrački, a za šta ona pak tvrdi da je misteriozno "stvorenje" koje je, kako kaže, pronašla sinoć na prozoru svoje kuće u niškom naselju Durlan.

 

Dok je većina ubeđena da se radi o igrački i neslanoj šali, ima i onih koji su skloni verovanju da je u pitanju "mladunče drekavca" ili nekakav minijaturni vanzemaljac, o čemu svedoče brojne reakcije na Fejsbuku.

*Foto: Facebook / Privatna arhiva

N. R. kaže za "Blic" da "još ne može da veruje svojim očima" šta je našla na simsu prozora svoje kuće i da se veoma uplašila. Ona isključuje mogućnost da se neko iz komšiluka s njom neslano našalio, jer "svi znaju koliko se plaši zmija pa nikome tako nešto ne bi palo na pamet".

- Sinoć oko 21.30 sati, kada sam došla sa posla, pogledala sam kroz prozor i ugledala nešto čudnovato na simsu. Čovek li je? Ma, nije čovek, previše je malo! Bilo je dugačko oko 20 centimetara. Uplašila sam se i pozvala komšiju. Dođi, rekoh, nešto imam na prozoru. Gurnusmo ga metlom na beton, komšija ga je stavio u đubravnik i tada sam ga slikala. Možda mi se od uzbuđenja učinilo, ali kao da je mrdnuo rukom u tom trenutku, kao kad čovek izdahne poslednji put. Od straha još ne mogu da se saberem - priča N. R.

*Foto: Facebook / Privatna arhiva

Nišlijka kaže da je komšija neobično stvorenje bacio u kanalizaciju.

 

- Kud pa postavih ove slike na Fejsbuk, od sinoć nemam mira. Zovu me svi koji me znaju. Možda je trebalo da pozovemo policiju ili nekoga, ali ko će u tom trenutku da razmišlja, mnogo sam se uplašila! Ko će znati šta je to - kaže N. R.

*Foto: Facebook / Privatna arhiva

Slika se deli društvenim mrežama uz oprečne komentare. Jedna Nišlijka je čak zatražila pomoć.

*Foto: Facebook / Privatna arhiva

 

"Ako vidite istu ovakvu živuljčicu, ne bacajte je nego pozovite nekog nadležnog kome vera u Boga ne brani da veruje u nauku", zamolila je ta Nišlijka u postu na svom Fejsbuk profilu.

*Foto: Facebook / Privatna arhiva

*Foto: Facebook / Privatna arhiva

*Foto: Facebook / Privatna arhiva

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top