BalkansPress

Dobro došli!

Ljubav na prvi pogled često se desi poput groma iz vedrog neba. U to su se uverili Almeda Erel (71) i Geri Hardvik (17) koji su se zaljubili jedno u drugo nasahrani Amandinog sina, a samo 3 nedelja kasnije su se venčali!

"Nisam tražila mlađeg muškarca, ali Geri se jednostavno pojavio. Odmah sam znala da je on taj pravi", rekla je ova vremešna majka četvoro dece, prenosi britanski Metro.

 

 

Ona je bila potpuno slomljenog srca kada je ostala udovica, a dotukla ju je smrt njenog sina.

"Ostala sam sama, ali sam znala da sam u potrazi za srodnom dušom", rekla je Almeda, koja posle sinovljeve sahrane na kojoj je upoznala Gerija nije mogla da prestane da misli o njemu. Osećanja su im bila obostrana.

"Ona ima predivne svetlucave plave oči. Kada sam Lizi (Almedinoj snaji) rekao da mi se ona sviđa, odgovorila mi je da se i ja njoj dopadam i da treba da nasspoji", izjavio je Geri. Nedugo nakon toga, sreli su se na rođendanu Lizine ćerke i momentalno osetili "varnice".

 

"Taj osmeh, dobar izgled, bio je baš kakvog sam ga zapamtila sa sahrane. Toliko smo bili nervozni da nismo mogli ni da jedemo, a u jednom trenutku je čak pao sa stolice", rekla je Almeda.

Od tog dana, par se viđao svako veče, a nakon dve nedelje Almeda je pristala da se uda za Gerija, koji je o prvoj bračnoj noći izjavio:

"Bilo je divno, lepše nego u mojim najluđim snovima. Ona je za mene savršena žena i fizička strana naše veze ne može da bude bolja!"

 

(Izvor: Stil.Kurir.rs)

Scroll to top