BalkansPress

Dobro došli!

Divlje svinje su do sada zadavale pravu muku zemljoradnicima, farmerima, vinogradarima, pa i vozačima automobila, a na taj spisak, dodali su i jednog novog nepirijatelja i to ni manje, ni više, nego dilere droge.

PROČITAJTE: 

Naime, jedna kriminalna organizacija iz Toskane, ostala je bez kokaina u vrednosti od nekoliko desetina hiljada evra, pošto im je krdo divljih svinja doslovno pojelo, te i uništilo kokain koji su zakopali u zemlji.

 

Jedan Italijan i trojica Alabanca iz Toskane, ostali su bez kokaina koji su zakopali u šumi, nakon što su divlje svinje namirisale pakete koji su bili zakopani u zemlji. Kako se navodi, one su izriljale put do droge koja se nalazila u nekoliko dobro zapakovanih paketa, a čija je ukupna vrednost bila oko 20.000 evra. Droga je dobrim delom uništena, ali je značajna količina i pojedena od strane divljih životinja.

Bizarni incident je slučajno izašao na videlo, pošto je jedan od dilera, čiji je telefon bio prisluškivan, besno izvestio ostatak bande o gubitku droge. Nakon toga sva četvorica su lišena slobode i optuženi su za tgovinu opojinim sredstvima. Dvojica od njih su dobili kućni pritvor, dok su ostala dvojica završila u zatvoru.

Kada se radi o divljim svinjama, tačnije, o uticaju kokaina na njih, nažalost nije bilo nikakve reči, pošto prilikom pretrage terena nisu uočene.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top