BalkansPress

Dobro došli!

Kako biste vi reagovali? Kladimo se da biste i vi isukali fotoaparat kada bi u kupovini naleteli na ovako obučenu osobu.

PROČITAJTE: Ušla je u autobus i sela: Svi putnici su je redom ODMERILI od glave do pete i pitali samo - "Gospođo, ZAŠTO?"

Svako od nas je nekad trknuo do radnje u prizemlju zgrade u pidžami. Nije lepo, ali nije ni tolika tragedija ako nam to nije svakodnevna navika. Ali u ove kombinacije za kupovinu očigledno je uloženo vreme. A što se nas tiče, bolje da su išli u šoping u pidžami.

Ovakvu je ne bi pustili ni u klub

*Foto: Imgur / Ovakvu je ne bi pustili ni u klub

Gospođa sa slike fotografisana je u "Volmartu", američkom lancu prodavnica. I iako Volmart ima reputaciju užasno odevenih kupaca, na ovakav prizor čak ni oni nisu bili spremni.

 

- Videla sam je u radnji i morala sam da je slikam. Ovakvim ljudima treba zabraniti ulazak u sve objekte - kaže žena koja je okačila sliku na Fejsbuk stranu "Volmarta".

Može i sa još više golotinje

*Foto: Imgur / Može i sa još više golotinje

 

 

A ako ste mislili da je prva dama oskudno odevena, evo primera da može i gore. I kako onda da ovo ne slikate i ne okačite na društvene mreže?

Vrhunac neukusa

*Foto: Imgur / Vrhunac neukusa

I za kraj, zaista vrhunac. Dama koja se ne libi da zavuče ruku ispod pantalona i namesti se pred punom radnjom. Za ovako nešto opravdanje ne stoji. I ako vam je ikad bilo neprijatno što ste do radnje trknuli u pidžami, setite se ove tri "dame" pa će vam odmah laknuti.

(BalkansPress / Žena.blic.rs)

Scroll to top