Njujork – Jedna od sednica UN još u aprilu 2014. godine je bila posvećena temi za koju mnogi govore da spada u domen teorije zavera kojom se bave samo čudni, marginalni, udareni i paranoični tipovi kojima se priviđaju stvari.

Na sednici se govorilo o kontroli vremena, a u okviru toga i o hemijskim tragovima na nebu koje ostavljaju za sobom tajanstveni avioni koje protiv-avionska odbrana država iznad kojih lete ne smije da obori.

Koga interesuje kako je sve spomenuto izgledalo na nebu iznad jednog našeg grada, neka ode na link „Tragovi na nebu“.

Ima dovoljno snimaka na Jutjubu i iz drugih krajeva svijeta, što govori o priličnoj rasprostranjenosti ove pojave. Cilj kontrole vremena je navodno u svrhu zaštite useva i unapređenja poljopriovrede. Na žalost, svedoci smo već duže vremena potopa biblijskih razmjera koji se dešava na dijelu prostora bivše Jugoslavije. Da li je i ovo dio plana za kojeg UN znaju ili su se stvari otrgle kontroli, jer priroda uzvraća na ljudske pokušaje ovladavanja njome?

 

 

 

Na adresi dostupnoj svima http://www.hidmet.gov.rs/ciril/osmotreni/radarska3bg.php, Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije se mogla videti slika sa oblacima na nebu veoma lepo posloženim u koncentrične krugove. Zahvaljujući Leonidu Vojinoviću slika nije prošla nezapaženo i nosi naziv „slika 1“. Vidljivo je da su se oblaci očigledno skoncentrisali oko neke tačke tj. antene po pravilu zračenja.

 

 

Na slici 2. se vidi uvećani detalj sa ucrtanom kružnicom koja prati konture koncentričnih oblaka i gde se vidi da centar kružnica pada na teritoriju grada Beograda.

 

 

Gde se tačno u Beogradu nalazi ta antena?

Da li je možda u sklopu mosta na Adi koji je višestruko skuplje plaćen, nego što bi trebao biti? Možda je cena bila veća od projektovane, pošto je u most ugrađen sistem za odašiljanje talasa u sklopu projekata kontrole vremena?

Da li je možda u stvari cijela priča o globalnom pregrejavanju planete smišljena kako bi celi svijet plaćao porez na ispušteni ugljen-dioksid u atmosferu nekoj grupi ljudi koja tim parama finansira promjenu klime s ciljem da otope polove pošto su ispod leda ogromne količine preko potrebnih nafte i rudnih bogatstava?

 

(Izvor: vaseljenska.com / Autor: Duško Bošković)

 

 

 

 

Scroll to top