BalkansPress

Dobro došli!

Mediji nas godinama lažu plaćenim istraživanjima. Istina je da veza između vakcina i autizma STVARNA.

U nizu tweetova koje 2014. plasirao na ovoj društvenoj mreži, Trump je izazvao mnoštvo reakcija, ali i strah elite koja ga je u istom trenu brojnim člancima u mas-medijima pokušala diskreditovati i uništiti.

U svojim javnim nastupima Trump je otvoreno govorio o masovnom vakcinisanju današnje dece koje nema veze s mozgom. ‘Naša deca nisu konji da ih vakcinišemo stalno’, napisao je i dodao da je smanjenje vakcinacija nužno kako bi sprečili porast autizma kod dece. Jasno je upozorio roditelje sveta da je veza između autizma i vakcinacije realnost.

 

 

No, iako nije jedini koji to uzastopno ponavlja, baš kao i svi drugi koji progovore o tom pitanju automatski je diskreditovan od strane masovnih medija. Međutim na scenu izlazi poznati naučnik CDC-ja (Centar za kontrolu bolesti) koji tvrdi: VEZA IZMEĐU AUTIZMA I VAKCINA JE STVARNA!

Reč je dr. William Thompsonu koji tvrdi da su studije koje dokazuju povezanost autizma i vakcina naprasno uništene.

“Doneli smo kantu za smeće na sred prostorije i sve ono što je dokazivalo da vakcine izazivaju autizam smo bacili” – uništili’ rekao je Thompson i time izazvao brojne proteste koji su se danima održavali ispred CDC-ja.

Dr. Thompson je rekao kako su sve naučne studije koje su pokazale veću stopu autizma kog afroameričkih dečaka koji su primili MMR vakcinu zataškane, a u razotkrivanju neviđene korupcije unutar CDC-ja pomogao mu je kongresmen Bill Posey s Floride koji je izjavio da roditelji jednostavno moraju imati prave i ispravne informacije koje zbog korupcije i sprege s farmaceutskom industrijom ne dobijaju od vladinih agencija.

Potom je nastavio čitati saopštenje dr. Thompsona koja se odnosila na naučnu studiju objavljenu 2004. u naučnom časopisu Pediatrics. Tvrdi kako je on zajedno sa svojim kolegama namerno uništio podatke iz te naučne studije i to samo one koji dokazuju da su dečaci vakcinisani MMR vakcinom, mlađi od 3 godine, imali povećanu stopu autizma za 340 posto.

 

Kako on govori, svi naučnici koji su radili na studiji, dogovorili su se da će uništiti dokaze. Srećom dr. Thompson sačuvao je digitalne datoteke u svom računaru koje dokazuju krivotvorene studije i o kojima je obavešten i američki kongres.

Međutim, masovni mediji i dalje ćute iako je reč o razotkrivanju jedne od najvećih industrija današnjice – farmaceutske. Thompson je nadalje upozorio da ljudi uopće nisu svesni da drastični porasta autizma itekako povezan s masovnim vakcinisanjem dece, za koje kaže da je apsolutno nehumano s obzirom na broj vakcina koje deca primaju do 7. godine života! Možda je sad jasnije zašto je vakcinacija u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini obavezno? Nama nije!

 

(Tanjug)

Scroll to top