BalkansPress

Dobro došli!

Gledanje ovog videa toliko opušta da ga možemo nazvati uspavankom za odrasle.

Video pokazuje reku na severu Irske okruženu šumom i mostić na njoj. Osim predivnog prizora za oči, video je postao megapopularan zbog zvukova prirode koji neverovatno opuštaju.

PROČITAJTE: Doktor Emir Solaković: Žena mora ovo da pojede svako jutro kako bi bila zdrava i mršava! (VIDEO)

Napravio ga je vizuelni umetnik Johnnie Lawson, tako što je dve godine snimao istu scenu u prirodi, na toj reci. Ni sam nije bio svestan koliko njegov video danas pomaže ljudima koji imaju problema sa stresom i nesanicom!

Počeli su mu pisati ljudi iz celog sveta, impresionirani time kako ih video uspavljuje. Pisma mu stižu čak iz Severne Koreje, Afrike, Japana …

 

Minutaža videa je savršena – nešto više od osam sati, upravo koliko je dovoljno za zdravo spavanje. Zahvaljujući tome, ako se neko i probudi usred noći, zvukovi će ga ponovo brzo uspavati, piše Country Living.

U jednom od pisama koja su umetniku stigla, piše:

“Od kada sam otkrio ovaj video, duže spavam i dani su mi bolji. Borio sam se s pokušajima spavanja u tišini, ali nešto mi je nedostajalo i bio sam frustriran svakog jutra nakon buđenja. Sad jednostavno pustim video, a zvuk me lepo uspava i osećam se mnogo bolje u jutarnjim satima. Hvala vam što ste mi to omogućili! “

Na YouTube-u snimak je pogledalo već više od 25 miliona ljudi, a zašto, proverite i sami već večeras!

Scroll to top