BalkansPress

Dobro došli!

Brenda, majka pokojnog bajkera, izjavila je da se nada da će pričanjem svoje priče možda moći da utiče na bajkere i da spreči da se još neka porodica oseća kao njihova posle tragičnog udesa.

Video snimak sa kamere koja je bila prikačena na kacigu Dejvida Holmsa, bajkera koji je prošlog juna poginuo u stravičnom udesu, pokazuje njegovu poslednju vožnju i udes sa automobilom koji je prešao u njegovu traku.

Snimak je u javnost pustila policija u Norfolku uz saglasnost Dejvidove majke da bi navela bajkere i vozače da počnu ozbiljnije da razmišljaju o bezbednosti u saobraćaju.

 

Dejvidova priča, kao i intervju sa njegovom majkom Brendom, nalaze se u videu koji je producirala policija Norfolka u saglasnosti sa porodicom poginulog bajkera, u nadi da će kampanja sprečiti dalje udese. Policijski zvaničnik je izjavio da je svestan da će video izazvati podeljene reakcije zbog svog sadržaja.

Brenda, majka pokojnog bajkera, izjavila je da se nada da će pričanjem svoje priče možda moći da utiče na bajkere i da spreči da se još neka porodica oseća kao njihova posle tragičnog udesa.

"Uključila sam se u kampanju jer sam želela nešto dobro da se pojavi iz svega ovoga. Ako možemo da sprečimo samo jednu porodicu da ne prolazi kroz šta smo mi prošli, onda Dejvid nije poginuo uzalud"

rekla je Brenda.

Znam da je moj sin vozio brzo tog dana, voleo je brzinu, ali je isto tako i voleo život. Morate da odvojite vreme da usporite i pogledate malo oko sebe, ništa nije vredno toga – poručila je za kraj.

Pogledajte video snimak koji je policija Norfolka u saradnji sa porodicom pustila u javnost, i sledeći put dobro razmislite pre nego što krenete da divljate po putu.

(BalkansPress)

Scroll to top