BalkansPress

Dobro došli!

Sarajlija Denis Barta (20) u 'Supertalentu' je ovog vikenda izveo pjesmu Olivera Dragojevića 'Oprosti mi pape' i osvojio srca žirija i publike.

Celi studio je plakao, a Maja Šuput nije mogla da dođe sebi od jecaja.

Mladi muzičar je slep, autističan i ima epilepsiju, ali njegov talent je neverovatan, a sada je o prvim dojmovima progovorio njegov otac Nebojša.

"Javljaju nam se ljudi preko društvenih mreža. Dobili smo više od 2.000 poruka. Svi govore i pišu o njemu. Nakon nastupa, pisala nam je jedna žena koja takođe ima autistično dijete. Dopisivali smo se do 4 sata ujutro i razmjenjivali iskustva", ispričao je.

 

Denis ima svoju firmu, prvu u Bosni i Hercegovini registrovanu za ulične svirke, a ono što zarade često donira kome je potrebno, ali, kako kaže tata, dolaskom zime Denis neće moći da nastupa na ulici.

"Za sada Denis nije dobio ponude za nastupe, a kako stiže zima, neće moći da nastupa napolju. Voleli bismo da dobije priliku da nastupa negde u zatvorenom. On ima celi repertoar velikih hitova", priča Nebojša i dodaje kako im je želja obići celu regiju.

"Svi veruju i njega i misle da je trenutak da iskoristi svoju priliku. Mnogi su uvereni da bi Denis s lakoćom ispunio svaku dvoranu. On naprosto ima harizmu kakvu malo ko ima", dodao je.

(BalkansPress / kurir.rs)

Scroll to top