BalkansPress

Dobro došli!

Kada je Mark Spelman izašao na scenu šoua "Britanija ima talenat", žiri se posebno skoncentrisao. Pred njima je bio čovek koji će izvesti trik, te su s posebnom pažnjom pratili svaki njegov korak i pokret, ni ne sumnjajući da će im on zapravo promeniti život zauvek!

Naime, Mark je tokom izvođenja trika žiriju podelio Rubikovu kocku, voštane bojice, knjigu, hemijsku koju je zamolio Sajmona Kauela da drži u desnoj ruci i uspravnu, karte - sve što ukazuje da sledi jedan magični trik.

"A šta kad bih vam rekao da sam ja sve ovo znao pre dva meseca, devet meseci, pre dve godine?", pitao je on, kojem žiri još uvek nije pokazao kako je "pomešao" Rubikovu kocku, koju je bojicu izabrao, ili kartu, ili reč iz knjige.

 

Dirljiva priča Marka Spelmena nanela je suze na oči i najhladijima!

"23. decembra 2015. godine sam otkrio magiju... Supruga i ja smo pet godina smo pokušavali da imamo dete, pet godina isprobavali sve. Rak joj je otkriven u trudnoći. Ali naša ćerka Izabela je preživela hemoterapije i nastavila da bude ostvarenje svih naših snova, nakon duge borbe... Ovo sam snimio pre dva meseca. Ona je tada crtala samo jednom bojicom".

*Foto: Youtube / Screenshot

U pitanju je bila crvena boja, koju je žiri nasumično izabrao. Mark je samo nastavio:

"Pre šest meseci nije htela da spava bez svoje omiljene igračke".

 

U pitanju je bio maleni pingvin, kao sa karte koj uje žiri izabrao.

*Foto: Youtube / Screenshot

"Izabela uvek uzima tati stvari i pre devet meseci ovako je ona pomešala ovu Rubikovu kocku".

Rezultati su fascinirali sve!

*Foto: Youtube / Screenshot

Sajmona Kauela Mark je ostavio za kraj. Pitao je koju je reč nasumično zaokružio i u pitanju je bila reč "šešir".

"Ovo sam snimio pre dve godine. Sajmone, Izabela ima nešto da ti kaže", pisalo je na ekranu a zatim se čuo on, koji pita malenu devojčicu šta misli da će Sajmon, kada bi se tata prijavio za "Talenat", zaokružiti.

  

Devojčica je izgovorila reč "šešir"!

Mark je, ipak, na samom početku rekao da je pronašao magiju i da ga je promenila, kao i njegov život. U šouu se zbog njega po prvi put u 2018. godini čulo zlatno zvono!

Scroll to top