BalkansPress

Dobro došli!

Džon i Alison Mekdonald iz Stoktona dobili su dva miliona funti na lutriji, a onda su tri dana kasnije saznali da se njihov 15-godišnji sin izlečio od raka.

PROČITAJTE: Novosađanka je na kolima ostavila NOVOGODIŠNJU PORUKU I IZVINJENJE i ODUŠEVILA SRBIJU: Stigao je odgovor: "Divna si žena!"

 

Ovaj ushićeni par rekao je da su veoma zahvalni kako im je počela nova dekada i nadaju se da će cela 2020. godina biti srećna za njihovu porodicu.

Alison i Džon Mekdonald

ALISON I DŽON MEKDONALD, FOTO: PROFIMEDIA

Nagradu od dva miliona funti dobili su tako što je njihova srećna kombinacija brojeva, bila ona dobitnička, a smo tri dana kasnije dobili su pozitivne vesti u vezi sa bolešću sa kojom se protekle godine borio njihov sin Evan.

 

- Kao da su se svi naši životni snovi ostvatili u razmaku od tri dana. Kakav početak 2020. godine. Svako sanja da dobije na lutriji, ali Alison i ja nikad nismo verovali da to može da se desi baš nama. A onda rezultati Evanovih poslednjih analiza koje su pokazale da je pobedio rak - ovo je sve tako neverovatno. Jako smo zahvalni. 2020. izgleda kao da će biti naša najsrećnija godina - ističe Džon.

Saznali su i da je njihov sin Evan pobedio rak

*SAZNALI SU I DA JE NJIHOV SIN EVAN POBEDIO RAK, FOTO: PROFIMEDIA

Evanu je u maju prošle godine dijagnostikovan Non- Hodgkinov limfom zbog čega je išao na hemioterapije. Na sreću, njegovi rezultati sada pokazuju da je van opasnosti.

(BalkansPress / Izvor: Žena Blic)

Scroll to top