BalkansPress

Dobro došli!

Majka devojke kojoj se pokvario automobil ispred prodavnice u Solunu potražila je pomoć preko grupe "Live from Greece" i za samo sat vremena automehaničar se stvorio ispred i na plus 40 sredio kvar.

 

- HITNO...da li je možda neko trenutno u Solunu u Ikei? Ćerka (20 god) je sama i ne može iz nekog razloga da upali kola, a treba da nastavi na Halkidiki.... samo da neko pogleda i ako može da joj pomogne da upali.... auto je kraj samog glavnog ulaza u Ikeu. A mi smo u Srbiji... - zavapila je očajna majka.

*Molba majke, Printskrin: Facebook

Javilo se mnogo članova koji su pokušavali da reše problem porukama i konkretnim savetima, a Aleksandar Andrić iz Valjeva je otišao i korak dalje. Rekao je da je na Halkidikiju i da za sat vremena može krenuti ka njima da im pomogne.

PROČITAJTE: IZUZETNO SREĆNI DANI Za ova 4 horoskopska znaka avgust biti vrlo dobar – neke očekuje brdo novca a neke velika ljubav

 

Aleksandar je zaista i došao, satima popravljao auto i na kraju uspeo, a ćerka je poslala majci sledeću poruku: "Mama, ti nemaš predstavu koliko se Aleksandar namučio. 40+ bez hlada, rastavio pola auta, vadio sedište...bez kompjutera...na kraju sve sam uspeo!”

*Rasplest situacije, Printskrin: Facebook

Napravili su i selfi na kraju, a Aleksandar je nakon višečasovne popravke automobila, nastavio put ka Srbiji.

PROČITAJTE: PROSEČNA PLATA U SRBIJI JE 424 EVRA: Pitali smo građane IMAJU LI ONI TOLIKO MESEČNO NA RAČUNU (VIDEO)

Administratori stranice zaključili su da je ovaj svet bolji nego što nam se ponekad čini.

(BalkansPress / telegraf.rs)

Scroll to top