Društvene mreže i aplikacije za upoznavanje zauvek su promenile način na koji ljudi pronalaze partnere.

Iako se mnogi potajno nadaju da će preko neke aplikacije upoznati ljubav svog života, puno se češće dogodi da naletite na nekog ko je u potrazi za avanturom. Upravo to se dogodilo mladoj Britanki Tari Nataši.

Dvadesetšestogodišnjakinja iz Londona je u jedan ujutro preko Snepčata dobila poziv na "druženje". Nepoznati muškarac joj je poslao dve fotografije, na jednoj je bilo njegovo lice, a na drugoj penis. Nakon toga ju je direktno pitao je li raspoložena za seks.

 

Tara se nije isprovocirati u ovako neugodnoj situaciji, te je nastavila razgovor.

Pitao ju je gde živi i je li sama, na šta mu je napisala da živi s cimericom koja bi, takođe, htela da se uključi u njihovu avanturu. On je na to odmah pristao i zatražio adresu.

Tada je Tara odlučila da se našali na njegov račun i poslala mu adresu Bakingemske palate. Mislila je da će odmah shvatiti o čemu se radi, no ispostavilo se drugačije.

Muškarac je zaista otišao do navedene adrese, za šta mu je trebalo četrdesetak minuta, a na tom mestu su ga dočekali naoružani čuvari.

Kada je shvatio da od seksa nema ništa i da je nasamaren, jako se razljutio i počeo je da joj preti.

- Nije mi palo na pamet da će, zaista, doći. Mislila sam da će da "progugla" adresu i odmah da shvati o čemu se radi. Zaprepastilo me kako muškarci misle da su žene tako lake - zaključila je Tara.

Nije joj žao zbog toga što je učinila, smatra da je takvo ponašanje nedopustivo.

Scroll to top