BalkansPress

Dobro došli!

Zbog bure na tivatskom aerodromu redovan let iz Beograda za Tivat je otkazan, a na šalteru se stvorila velika gužva. Turistički vodič jedne poveće grupe ponovo je čekirao karte za svoje nestrpljive putnike. 

Kako je ispričao jedan očevidac, u tom trenutku se do šaltera probio stariji gospodin. Bacio je svoju kartu na pult i povikao: “Ja moram da budem na ovom letu i to u prvoj klasi!” 

Službenica na šalteru je smireno odgovorila: “Žao mi je, gospodine, prvo moram da napravim rezervacije za grupu koja čeka. Ako budete strpljivi, sigurna sam da ćemo i Vama moći da izađemo u u susret” .

 

Ovo nije umirilo starijeg čovjeka, već je počeo da viče na službenicu: Znate li vi, uopšte, ko sam ja?! 

Bez oklevanja, službenica na šalteru je uzela mikrofon i rekla preko razlgasa: ”Molim cenjene posetioce beogradskog aerodroma za trenutak pažnje. Na terminalu za domaće letove imamo putnika koji ne zna ko je. Ukoliko bilo ko može pomoći u otkrivanju njegovog identiteta, molimo hitno da se javi na šalter broj dva” .

Putnici koji su čekali u redu su počeli gotovo histerično da se smeju, a poniženi “važan gospodin” je dobacio nepokolebljivoj šalterskoj službenici: 

“Jeb'o te ja!” 

Na ovo je ona opet ljubazno odgovorila: 

“Žao mi je, gospodine, i za to ćete morati da sačekate u redu...”

Scroll to top