BalkansPress

Dobro došli!

D. D. (33) iz okoline Zaječara uhapšen je zbog sumnje da je prerušen u vampira danima plašio svoju bivšu devojku V. P. (46) i njenog novog partnera (60) dok su imali seksualne odnose. Neverovatan slučaj šokirao je zaječarsku policiju, a "lov na vampira" trajao je čak 10 dana.

Kako je ispričao izvor iz policije, pre desetak dana žena V. P. uletela je u policijsku stanicu u Zaječeru i uspaničenim glasom rekla da mora da razgovara sa "glavnim" i da "ne može više da izdrži."

PROČITAJTE: "GOVORIO JE DA JE TO NAŠA MALA TAJNA I DA NIKOME NE SMEM PRIČATI" Potresno svedočenje devojčice (11) koju je OBLJUBIO BIVŠI MINISTAR

-Policajci su se zabrinuli i pomislili da se nešto strašno dogodilo ženi, pa su je odmah sproveli kod inspektora - kaže izvor i dodaje da je inspektor ostao u šoku kada je čuo šta ova Zaječarka ima da kaže.

-Ako ne uhapsite vampira, ja ću da se ubijem - počela je V. P. i kroz plač nastavila:

-Dugo sam udovica. Imam prijatelja i neko vreme smo u vezi. On dođe kod mene, sedimo, pričamo, večeramo... Onda počnemo da se milujemo i sve bude u redu, ali baš kad treba da krene "ono", eto ga vampir! Lupa na prozor, kezi se, a ona dva zuba što bodu vrat velika kao prst! Vija onaj plašt i riče kao pobesneli konj. Moj muškarac i ja premremo od straha - ispričala je žena.

 

Ona je dodala da se ista situacija događala i kod nje kući, ali i u kući njenog partnera.

-Više od 15 puta smo videli vampira. Sve bude lepo dok ne krenemo u akciju - ispričala je V. P., a njenu priču potvrdio je i muškarac sa kojim je u vezi.

Policajci su shvatili da je ovaj par jako uplašen zbog čitave situacije i rešili su da ispitaju šta se zaista događa.

-Policajci su sastavili zapisnik i krenuli u "potragu za vampirom". Desetak dana su radili na pronalaženju utvare i, naravno, odmah su znali da ih neko iz sela namerno sabotira tokom odnosa, te da nije reč ni o kakvom vampiru - kaže izvor.

U razgovoru sa meštanima policajci su došli do informacije da je V. P. ranije bila u vezi sa komšijom D. D.

-Sa njim je obavljen razgovor i pretresena mu je kuća. Tamo su nađeni rekviziti za maskiranje - vampirski zubi, plašt i šminka. Pritisnut dokazima, D. D. je priznao da je namerno plašio svoju bivšu - kaže izvor.

-Ostavila me je, pa sam smislio kako da mi se opet vrati. Mislio sam da, kad vidi da mračne sile imaju nešto protiv njene nove veze, da će opet biti moja. Pratio sam njenog ljubavnika i čučao ispod prozora. Sve sam čuo šta su pričali i pojavljivao sam se u pravom trenutku. Vampirske zube sam kupio na vašaru, šminku u prodavnici, a plašt sam napravio sam od ćebeta - ispričao je zaljubljeni D. D.

Uhapšeni "vampir" je nakon razgovora sa policijom pušten i prošao je samo sa opomenom.

(BalkansPress / Izvor: Pink)

Scroll to top