BalkansPress

Dobro došli!

JEDNA 18-godišnja Nemica prodaje svoju nevinost preko aukcijskog sajta koji je specijalizovan za promociju takozvane poslovne pratnje.

Neki ljudi, svoj prvi put čuvaju za brak, drugi završe sa tim još u ranoj mladosti, ali ova mlada studentkinja želi da iskoristi svoju nevinost kako bi zaradila ogroman novac.

Kim, koja je na sajtu ostavila samo ime, se odlučila na ovaj potez kako bi mogla da kupi auto, stan i finansira studije. Aukcija počinje sa 100.000 evra, od kojih 20 odsto pripada agenciji.

 

Ova studentkinja je u opisu navela da voli sok od pomorandže, grčku hranu i ruže. Navodi i da je njena nevinost dokazana lekarskim pregledom, ali da potencijalni kupac može, ukoliko nije siguran, da je odvede na još jedan pregled.

Kim je inspirisana Alekandrom Kefren, 18-godišnjim rumunskim modelom, koja je prodala svoju nevinost za 2,3 miliona evra nepoznatom biznismenu iz Hong Konga.

- Da li davanje nevinosti čoveku, koji bi me svakako možda ostavio, vredi više od 2,3 miliona evra? Da budem iskrena, ne verujem - rekla je mlada Nemica, koja je tek nedavno postala punoletna.

Kim je spremna da se sastane sa onim koji najviše ponudi bilo gde u svetu, pod uslovom da joj se plate putni troškovi.

Kako prenosi britanski Metro, čovek koji stoji iza najpoznatijeg sajta za poslovnu pratnju je gojazni 26-godišnjak iz Dortmunda, koji još uvek živi u majčinom podrumu.

Jan Zakobielski se nedavno predstavio javnosti kao tvorac sajta koji vodi u kući svojih roditelja, a da oni i ne znaju za to. Unosan posao je ovom mladiću doneo ogromno bogatstvo.

- Niko ne tera ove mlade žene da rade nešto što ne žele. One imaju svoje umove i svoje mišljenje o seksualnosti rekao je on.

(Izvor: Vecernje novosti.rs)

Scroll to top