BalkansPress

Dobro došli!

Odaberite onaj koji vas je prvo privukao i ne razmišljajte mnogo.

Psihološki test koji je pred vama temelji se na povezanosti emotivnog stanja čoveka i njegove percepcije boja. Smislio ga je švajcarski psiholog dr. Maks Lušher i otkriva vrlo zanimljive stvari o ljudima.

 

Zadatak je jednostavan - pogledajte ove simbole i bez puno razmišljanja izaberite jedan, onaj koji vas je "na prvu loptu" privukao. Vaš izbor otkriva u kakvom ste stanju i šta vam trenutno najviše nedostaje u životu.


*Foto: Adme.ru

1. Ljubav

Crvenu boju biraju ljudi željni pažnje i uspeha. To su pojedinci koji žude za svime što u njima budi emocije i ispunjava ih iznutra. Potrebni su vam snažni utisci i neko ko će vam to omogućiti.

2. Vera

Vrlo ste zamišljeni i čeznete za time da vaše misli i želje postanu stvarnost. Vi biste voleli da imate neka posebna znanja i da budete šarmantni - želeli biste da budete čovek kome drugi ne mogu odoleti. Trenutno vam nedostaje inspiracija i mesto na kojem bi mogli pronaći nešto što bi vam koristilo.

 

3. Večnost

To što ste odabrali crnu boju otkriva da želite iz svog života da uklonite sve što vas razdražuje. Imate strašnu potrebu da promenite svoj život i utičete na stvari nad kojima nemate uticaj. Takođe, često se vraćate na ono to se dogodilo u prošlosti, a to nikuda ne vodi. Odmorite se, opustite i prestanite toliko da razmišljate o tome što vas muči.

4. Sila

To što ste izabrali žuti simbol otkriva da imate želju da rešite neki problem, koji imate duže vreme. Nadate se sreći i čekate da se nekim čudom taj problem reši. Više od svega biste voleli da dobijete priznanje i zaslužite poštovanje drugih, jer osećate kako će vam to dati snage za sve ostalo.

5. Hramonija

Vi čeznete za poboljšanjem kvaliteta života i želite da budete samouvereni. Uživate dok druge ljude podučavate nečemu i silno želite da im se svidite.

Uloga učitelja vas ispunjava harmonijom i to je ono što trenutno želite više od svega.

6. Sreća

Vama je neophodan odmor od svega. Sanjate da ste u ugodnoj atmosferi i da se opuštate i fizički i mentalno i emotivno. Želeli biste da imate priliku da se posvetite sami sebi i odmorite na način koji vama odgovara. Trenutno vam konflikti oduzimaju puno energije i to je razlog zašto pred nekim problematičnim situacijama zatvarate oči.

 

7. Tajna

Za vas se može reći da se nalazite u harmoniji, da ste opušteni, u vašem životu nema velikih napetosti i osećate da ste potrebni drugima. Spremni ste za nove osećaje i duhovni rast, ali na druge ljude ostavljate utisak komplikovane osobe koja ima neku tajnu.

8. Pravda

Vi silno želite da se ogradite od nekih provokacija, ne želite da uvlačite sebe u te priče i trošite energiju na to. Već ste prilično umorni i sve vam je teže da se kontrolišete. Moguće je da vas opterećuje posao ili školovanje. Svakako uzmite nekoliko dana odmora i posvetite se samo sebi, tome kako da se opustite.

(BalkansPress / 24sata.hr)

Scroll to top