BalkansPress

Dobro došli!

Nekim znakovima Zodijaka je prosto suđeno da budu sami. Uvreženo je mišljenje da su najusamljeniji baš oni najemotivniji znakovi, ali nije tako. Strelac je najveći usamljenik od svih znakova.

Ne možete ni da pretpostavite koliko duboko oseća Strelac. To je delom jer on uglavnom krije svoje emocije pošto ne želi da na videlo izađu njegove slabosti.

Njegov smisao za humor uglavnom proizilazi iz patnje i praznine. Strelci više vole da izgrade zid oko sebe kako ne bi morali da se petljaju s osećanjima.

 

U stanju su da se reše ružnih uspomena, a da nikome ne kažu ni reč o tome.

Ako uhvatite Strelca da se smeši sam sebi, to je zato što premišlja o svojim brljotinama iz prošlosti. Njihov mozak uvek radi punom parom, toliko da ponekad ne mogu da prate ni sopstvene misli. To je i delom jer oni smatraju da sve svoje probleme moraju da reše sami.

PROČITAJTE: SAMO DA STIGNE 2019. GODINA: Ovim horoskopskim znacima cvetaće ruže i na poslu i u ljubavi

S druge strane, spremni su da svakome u svakom trenutku pomognu ako zatreba. Zato drugi i vole da budu u njihovoj blizini. Oni Strelci koji ne uspevaju da nađu balans između svojih emocija i zbilje najradije se izoluju od ostatka sveta.

Često sebi budu najveći neprijatelji što ih čini najusamljenijim znakom Zodijaka.

Scroll to top