BalkansPress

Dobro došli!

Ascedent ili podznak može dosta da utiče na vaš život, bez obzira koji vam je horoskopski znak. Evo koje su karakteristike vašeg podznaka.

 

Ovan

Osobe sa ovim podznakom su rođene da bi bile vođe. Nezavisne su, ali i izuzetno upravljaju kako sobom, tako i drugima. U poslu svoje pravo lice pokažu kada se zatraži brza reakcija. Ne zadovoljavaju se sitnicama, ili polovično dobro obavljenom poslu, već bivaju srećn i tek kada je sve to sto posto dobro.

Bik

Osobe sa ovim podznakom su jako vredne i neretko rade dosta sati tokom dana, kao i jako teške poslove kako bi bilo dovoljno novca. Izuzetno su prijatne u komunikaciji pa i šaljivdžije, ali ako ih neko isprovocira bilo da je kolega ili nadređeni sigurno da mu neće tako nešto prećutati.

Blizanci

Osobe sa ovim podznakom su izuzetno obrazovane. Obožavaju poslove gde neće raditi mehanički što se kaže, već vole one poslove gde će uvek morati da misle o tome šta rade i gde će učiti. 
Izuzetno su aktivne osobe i imaju sklonost da rade više poslova. Osmeh na licu je skoro uvek prisutan.

 

Rak

Osobe sa ovim podznakom odlikuje pričljivost, ali i izuzetna nežnost. Vole ljude i sigurno da će im pomoći ako to mogu. Za kuću su maksimalno vezani, ali pre svega za decu. 
Znaju biti promenljivog raspoloženja i plašiti se da neće uspeti da zarade dovoljno novca za normalan život.

Lav

Osobe sa ovim podznakom su energične, ali i plemenite. Vole da su vođe u svemu šta rade u životu. Izuzetno su dominantni i neretko su skloni komandovanju bilo da se nalaze u društvu, ili na poslu. Uživaju u poziciji da su centar sveta i da se sve vrti oko njih.

Devica

Osobe sa ovim podznakom su veliki domaćini. Posvećeni su sticanju novca, ali ne i tome da sve gledaju kroz isti. Znaju i oni biti i te kako galantni kada je to potrebno. 
Njih krasi još jedna jako važna stvar. Gadljivi su na narkotike, alkohol, pa često i na cigarete i samim tim skoro nikada ne koriste pomenuto.

 

Vaga

Osobe sa ovim podznakom su izuzetno pravične. Takođe su umiljate, dobrodušne i voljene kako u društvu, tako i na poslu na kome rade. Vole život pa se često mogu naći u društvu poznatih, kao i jako uspešnih ljudi.

Škorpija

Osobe sa ovim podznakomznaju često biti dosta grubi. Imaju izraženu tvrdoglavost, ali bez obzira na sve to imaju dobre prijatelje. Krasi ih preduzimljivost i često su jako uspešne u poslu kojim se bave. Uspeh im ne dolazi brzo, ali kada dođe onda je na zavidnom nivou.

Strelac

Osobe sa ovim podznakom veliki značaj daju religiji. Takođe vole i sport i slobodno vreme će svakako iskoristiti za bavljenje istim. Znaju biti dosta nervozni, ali i bučni. 
Retko kada ćete ih naći u poslovima koji imaju veze sa komercijalom zbog toga što nemaju strpljenja tokom obavljanja takvog posla.

 

Jarac

Osobe sa ovim podznakom su jako vredne. Mnogo mogu da trpe pogotovo od nadređenih i da to nikome ne kažu. Spolja deluju jako hladno pa je skoro nemoguće da se utvrdi da li su srećni, ili tužni. 
Nisu od osoba koje pričaju neistine, iako nešto obećaju za sigurno će dati sve odsebe da to i ostvare na pravi način.

Vodolija

Osobe sa ovim podznakom krasi smirenost. Teško ih je izbaciti iz takta. Jako se dobro uklapaju u poslove koji imaju veze da nešto smišljaju. Nešto gde će recimo praviti scenario za pozorišnu predstavu, kao i onima gde će praviti razne reklame i sl.

Ribe

Osobe sa ovim podznakom su ozbiljni, ali i naivni u nekim situacijama. Dosta brzo procene ljude, kao i one koji žele da im naude, ali znaju i loše da procene potencijalne prijatelje i da budu izigrani. 
Dosta su stidljivi pa i plašljivi i često znaju da se povlače u sebe. Često energetski znaju da padnu.

Scroll to top