BalkansPress

Dobro došli!

Blaži oblik ljubomore je primeran i dokaz je postojanja emocija. Ipak, oni teži oblici spadaju pod kategoriju patologije. Otkrijte u koju grupu spadate...

PROČITAJTE: KRATAK, ALI JASAN: Godišnji horoskop za 2020.

Škorpija

Ovo je primer ekstremnih ljubomornih scena. I ne samo da je reč o ljubomori koja stvara nepodnošljivo peckanje u želucu, već je uključena igra strasti i uzbuđenja. Ljubomora Škorpiji ponekad, priznale one to ili ne, dođe kao afrodizjak. U stanju su da naprave scenu kakavu ni Tarantino ne bi smislio u svom scenariju.

 

Bik

U ovom slučaju se radi o jednom koktelu posesivnosti sa primesama ljubomore. Nije li to isto, zapitaćete se. Ne baš. Bik voli da prisvaja stvari, ali i ljude i ne obazire se na konkurenciju. Ono što je njegovo mora biti samo njegovo ili će njegovo interesovanje za određenu osobu vrlo splasnuti. Nema deljenja, nema flertova. Fer plej.

PROČITAJTE: Veliki mesečni horoskop za avgust 2019: Device - promite se, Jarčevi, pazite - zli ljudi su oko vas, a Ribe...

Lav

Suviše ponosan sa vrlo naglašenim egom, Lav vodi računa da ne bude prevaren, ponekad i malo opsesivnije. Ukoliko bi osetio da se nešto dešava iza njegovih leđa, ne bi najpre sebi mogao da oprosti. To sve dovodi u pitanje njegovu čast i renome. Ponekad ume reagovati vrlo burno i netaktično.

Scroll to top