BalkansPress

Dobro došli!

Saznajte šta nedeljni horoskop predviđa da vas u narednoj sedmici čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima.

Ovan (21.3 - 20.4)

Posao Ako ste uključeni u neki vid trgovine, ovaj period će biti stresan za vas. Otvaraju vam se šanse da konačno dovršite započete projekte, ali sve je još uvek samo u planovima. Prava realizacija bi bila ako biste konkretno sklopili ugovor, ali na to ćete još čekati. Ne gubite strpljenje, to što poslovi ne mogu da se završe sada, ne znači da su propali.

LJubav Zbog intenzivnih poslovnih angažmana, slobodno vreme ćete provoditi radno. To prividno odvajanje od partnera donosi stimulans za naredni period. Ukoliko ste slobodni, krajem nedelje je na pomolu zvanično upoznavanje sa osobom koju znate iz svog poslovnog okruženja.

Zdravlje Bolovi u ušima.

Bik (21.4 - 21.5)

Posao Ove nedelje vaš način funkcionisanja izlazi iz rutine. Prepuni ste kreativne energije pa vam samopouzdanje iz dana u dan raste. Ukoliko se nađete u prilici da ove nedelje pazarite ili potpisujete neke vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak i može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

LJubav Vaše potrebe ovih dana zahtevaju od partnera mnogo tolerancije i strpljenja. Iako se možda osećate umorno, raspoloženje će se promeniti kada od partnera stigne interesantan predlog. Ne razmišljajte previše o tome koliko bi vam nešto prijalo, ne možete znati dok ne probate.

Zdravlje Bronhitis.

 

Blizanci (22.5 - 21.6)

Posao Neočekivane promene poremetiće rutinu u vašoj svakodnevici. Krajem ovog perioda bićete u prilici da nekom pomognete da nađe posao. Pozitivna energija zbog tog dobrog ishoda udahnuće malo vetra u vaša jedra. Osim toga, ovih dana očekujte obaveštenje u vidu opomene ili isporuke nekog računa na koji ste potpuno zaboravili.

LJubav Poriv za ličnom slobodom može vas navesti na pogrešan korak. Da biste izgladili nesuglasice, prihvatite predloge voljene osobe i više vremena provedite s osobama koje on predloži. Slobodni mogu upoznati neobičnu osobu sa kojom ih čeka dobar provod i romantična avantura.

Zdravlje Glavobolja.

Rak (22.6 - 22.7)

Posao Vreme je za istraživanje i učenje. Moguća je ponuda da se priključite jednoj organizaciji gde bi vaši kvaliteti došli do potpunog izražaja. Ipak, bez obzira na izazove, ne podležite potrebi da nešto novo otpočnete, jer nije povoljan period za to. Uz pažljivu organizaciju i nerasipanje svojih potencijala, izazovni aspekti će proći bezbolno.

LJubav Usredsređeni ste na sebe i svoj optimizam, pa vas loše raspoloženje voljene osobe remeti. Izbegavanje susreta nije pravo rešenje, suočite se sa problemom. Izgubili ste onu čarobnu nit koja vas vezuje, pa vreme koje provodite zajedno, ove nedelje, može prerasti u tešku dosadu.

Zdravlje Sklonost povredama.

 

Lav (23.7 - 22.8)

Posao Ovaj period će vam proći u znaku pravnih i birokratskih poslova. Sve oko toga će biti otežano i podložno komplikacijama. Dobra strana svega je to što će vam sitni dnevni problemi skrenuti misli i ublažiti nervozu. Osim toga, postoje šanse da neke svoje ideje prezentujete i dobijete podršku pretpostavljenih lica i to od onih od kojih ste to najmanje očekivali.

LJubav Prestrogi ste prema sebi, voljenoj osobi nije lako s vama jer isto očekujete i od nje. Vaše provokacije mogu biti okidač za ozbiljnu svađu do kraja nedelje. Kvalitetan i iskren razgovor može razrešiti neke nesporazume koji vas navode da poverujete da se vaš ljubavni odnos ohladio.

Zdravlje Bolovi u nogama.

Devica (23.8 - 22.9)

Posao U odličnoj ste formi, ali, bez obzira na to, savladavaju vas nestrpljenje i nervoza. Vaša promenljivost raspoloženja nije prijatna okolini pa su mogući sitni sukobi i rasprave. Informacije koje ćete ovih dana dobiti, usmeravaju vaš profesionalni razvoj. Ostanite skoncentrisani, a nestabilno raspoloženje lečite fizičkom aktivnošću.

LJubav Posredstvom prijatelja predstoji vam jedno novo poznanstvo. Malo opuštanje i prihvatanje izazova će vam prijati, ali dugoročno vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi, a to nije dobra atmosfera za nove početke.

Zdravlje Čuvajte se virusa.

 

Vaga (23.9 - 22.10)

Posao Pravo je vreme da počistite sve zaostale obaveze jer vas one ometaju i usporavaju u radu. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, ovih dana vas čeka teška odluka kojom se od vas očekuje dobra procena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova nedelja donosi šansu da se otvori mogućnost prihvatljivog prelaznog rešenja.

LJubav Partner nema razumevanja kada je u pitanju vaša nezainteresovanost za njega. Iskreni razgovori, komplimenti i duge šetnje smiriće tenziju koja vas je obuzela. Pružite mu malo podrške i topline, čak iako niste raspoloženi - ne zaboravite da vas on bezrezervno čuva i voli.

Zdravlje Gastritis.

Škorpija (23.10 - 22.11)

Posao Podvlačite ozbiljnu crtu u svemu. Razmišljate kako da budete efikasniji i nekom inovacijom poboljšate svoju finansijsku situaciju. Pravo je vreme da se uključite u aktivnosti svoje socijalne sredine. Profesionalno ste veoma cenjeni pa vam ovih dana sledi i zvanična potvrda za to. Krajem nedelje možete očekivati neprijatne vesti zbog kojih ćete biti veoma zabrinuti.

LJubav Potreba da na brzinu dovedete svoj život u red može vas navesti na brzoplete poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvezde nisu naklonjene i da svaka tajna preti da postane javna. Budite oprezni.

Zdravlje Alergije.

 

Strelac (23.11 - 21.12)

Posao Ovih dana dobićete ponudu za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja, po vašem mišljenju, nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite jer će vam se ovaj posao dugoročno veoma isplatiti. Osim toga, otvara vam se i prilika da dovršite sve zaostale finansijske obaveze.

LJubav Od partnera ne dobijate dovoljno topline koliko vam je u ovom periodu potrebno. Previše ste osetljivi pa vam ovih dana sledi zahlađenje odnosa. Potajno, negde u podsvesti, još uvek čuvate neke uspomene. Sećanje na prošlu veliku ljubav može vam pomutiti šansu da ostvarite novu vezu.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

Jarac (22.12 - 20.1)

Posao Morate da pristanete na kompromis ukoliko želite da iskoristite povoljnu priliku koja vam ovih dana stiže. Prolazni zastoj je moguć, ali, ukoliko ostanete istrajni, posao koji sada budete otpočeli ima potencijal da se u budućnosti višestruko isplati. Ipak, budite spremni na to da će sve potrajati jer pravi rezultati dolaze tek u godinama koje slede.

LJubav Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, sve greške preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer se mnogo toga nakupilo a vi ste precenili svoje strpljenje. Pravo rešenje za vaše probleme je otvoren razgovor sredinom nedelje.

Zdravlje Bolovi u leđima.

 

Vodolija (21.1 - 19.2)

Posao Mnoge važne situacije, koje ste u prošlosti zanemarili, ovih dana stižu na rešavanje. Nakon preraspodele zaduženja stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije ništa obećavala. Obuzdajte preterani optimizam jer kada se bude nešto važno odlučivalo biće važno da dobro promislite i obavezno potražite savet drugih saradnika.

LJubav Dobijate šansu da napravite za sebe malo prostora i usporite. Tempo koji je iza vas zahteva da zastanete i preispitate sebe da li je ova veza ono što vi želite. Preokupirani ste drugim problemima pa ne primećujete da voljena osoba, isto kao i vi, nije zadovoljna.

Zdravlje Malaksalost.

Ribe (20.2 - 20.3)

Posao Važne informacije ne dopiru na pravi način do vas, pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti za konačnu odluku. Previše želite, a ne postoje prave mogućnosti, morate se nečega odreći. Vrebate svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli radnom okruženju kojem pripadate. Do kraja nedelje vaš trud može biti nagrađen.

LJubav Za vas se neke stvari u partnerskom odnosu podrazumevaju. Zbog toga vam može promaći prilika da se voljenoj osobi pokažete i pružite više od onog za šta mislite da je dovoljno za opstajanje ljubavne veze. Navedite drugu stranu na razgovor, iznenadiće vas ono što ćete čuti.

Zdravlje Problemi s varenjem.

Scroll to top