Došao nam je avgust mesec, život će biti puno zabave, smeha i veselja. Planete u avgustu će nam slati energiju koja će biti jaka za pojedine znakove, tako da će mnogi doživeti velike životne prekretnice. Neki će definitivno osećati avgustovski uticaj više od drugih. Dakle, sledeća četiri znaka će biti najviše pogođena.

PROČITAJTE: Nedeljni horoskop za period od 11. do 18. avgusta 2019.

Ovnovi mogu doživeti romansu kao nikada pre. Biće to jedan jaki požar u vašem srcu. Velika je verovatnoća da ćete upoznati nekoga novog. Nekoga ko će već na prvom susretu u vama probuditi leptiriće u stomaku. Bićete kreativni i raspoloženi za avanture. Ne bojte se uživati u ljubavi, zgrabite sve što vam se nudi.

 

Blizancima će ovo biti vrlo zanimljiv period. Od svih znakova oni će najviše osetiti radost i srećne okolnosti. Nešto u vama će vam reći da treba da idete na novo putovanje, isplanirajte izlete na sve destinacije koje ste oduvek želeli da posetite. Idite na mesta pored vode, jer će vam ona odgovarati i imaćete magičan odmor.

Lavovima će doći njihovih pet minuta, vreme je da zasijaju. Sada vi stupate na scenu. Sve što započnete sada na jesen će imati veoma vredan i veliki rezultat. Skoncentrišite se na ideje poslovnih partnera, udružite se sa njima i iskoristite te saradnje. Za ljubav ne brinite, avgust je mesec kada ćete sresti svoju srodnu dušu. Mnogi Lavovi će rešiti da svoju dugu vezu ovekoveče brakom.

Vage će uživati u sreći koju su stvarno i zaslužili. Iskoristite svaku ponuđenu priliku koju dobijete za učestvovanje u društvenim događajima. Sada je pravo vreme da upoznate nove ljude. Sa mnogima ćete uspostaviti veoma blizak odnos. Napokon će vam se finansijska situacija srediti, mnogi će dobiti kredit, nasledstvo ili neku drugu pomoć od drugih ljudi.

(BalkansPress  Izvor: Ivana Paunović)

Scroll to top