Zvezde su se ove nedelje podesile tako da će nekome umnogome olakšati život. Evo kome se horoskop osmehnuo kada je u pitanju sledećih sedam dana.

Sunce je u Biku, retrogradni Saturn je u Jarcu i udružuje snagu sa Plutonom, planetom uživanja.

Evo na koga će ovakva konstalacija zvezda najbolje uticati.

PROČITAJTE: Nedeljni horoskop za period od 29. aprila do 5. maja: Biku stiže novac, Devica pršti od strasti, a Jarac...

Blizanci

Najzad možete da udahnete vazduh punim plućima.Blizanci, nabacite osmeh na lice. Dok god su Saturn i Pluton retrogradni u Jarcu i dok prolaze kroz vašu osmu kuću intime i transformacije, vi imate šansu da se odmorite od napornih i iscrpljujućih emocija u kojima ste duže vreme plivali i koje su vas prilično trovale.

Dok mesec putuje kroz Ovna i vašu jedanaestu kuću prijateljstva, a ovo se odnosi baš na početak nedelje, ostevićete snažan uticaj na svoju okolinu, što ćete kasnije moći da iskoristite.

Kada bude mlad Mesec u Biku to će vam pomoći da završite neke stvari kako biste mogli da krenete krupnim koracima napred pravo u nova ostvarenja.

 

Lav

Vi svuda i uvek pravite dobru atmosferu.

Lavovi, dosta je bilo govorenja o sebi u najcrnjem mogućem obliku. Saturn i Pluton su zvanično retrogradni i nalaze se u vašoj šestoj kući zdravlja i dnevne rutine, pa ćete se skoncenrtisati na sve one stvari koje biste mogli da popravite.

PROČITAJTE: NOVAC I ASTROLOGIJA: Mesec maj će ovim horoskopskim znakovima DONETI BRDO NOVCA...

Napokon ćete shvatiti šta je to što vas pokreće i što vam stvara dodatnu energiju i iskoristićete to da se rešite loših navika i svakodnevne rutine koja vas je već gušila. Dok je Mesec početkom nedelje u Ovnu imaćete dovoljno veliku inspiraciju koja može da pokrene svet.

Kada bude mlad Mesec u Biku imaćete priliku da dobro razmislite o tome šta želite od budućnostio i da se bacite na to.

 

Škorpija

Izrazite se u punom svom sjaju.

Škorpije, trebalo bi da budete ponosni na sebe. Dok su Saturn i Pluton retrogradni i dok prolaze kroz vašu treću kuću komunikacije, interesovaće vas samo istina i to je jedino što ćete želeti da čujete i što ćete nuditi ljudima.

PROČITAJTE: 3 NAJINTELIGENTNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Svi žele da budu kao oni i zavide im na sposobnostima!

Napokon ćete moći u potpunosti da se izrazite. Niko nije savršen, ali neće vas skromnost dovesti do trona. Retrogradni Jupiter u vašoj drugoj kući vrednosti i posedovanja će vam omogućiti da napokon uvidite koliko vredite.

Dok Mesec bude putovao kroz Ribe, Ovna i Bika približećete se svemu onome što vas inspiriše. Moći ćete sve što vam je do skoro bilo nezamislivo i izazvaćete pažnju i porodice i prijatelja jer su dugo čekali da vas vide u tom izdanju.

Scroll to top