BalkansPress

Dobro došli!

Pred nama je druga polovina 2019. godine koja će prema najavama brojnih astrologa biti godina rasta, sreće i napretka i to posebno svima vama koji ste rođeni u znaku Ovna, Bika, Lava, Device, Vage, Škorpije, Strelca i Vodolije.

Ovan

Vredni Ovnovi će imati ludu sreću, visok stepen optimizma ali i jak nagon da mnogo toga realizaciju. Savet je da budu oprezni i da poštuju zakone kako bi sve kroz polje posla prošlo bez većih problema u 2019. godini. Zvezde poručuju da će imati podršku muških autoriteta u životu kako privatno tako i poslovno, ali i da će ih zdravlje poslužiti. Lavovi će konačno da predahnu nakon godinu dana mučenja i stagnacije koju su trpeli zbog tranzita Jupitera kroz znak Škorpije. Sa ulaskom ove planete u vatreni znak Strelca, sve se naglo menja na bolje i Lavovi će ponovo da budu u žiži interesovanja i moći će da ostvare sve što zacrtaju.

 

Bik

Tvrdoglavi Bikovi će imati sreće u svemu što budu radili. Saturn iz Jarca ukazuje da će biti istrajni ali i da će ih zdravlje poslužiti u godini pred nama. Tokom meseca januara, februara i početkom marta doživeće uspeh na polju karijere, ljubavi kao i u odnosima sa drugima. U aprilu, ljubavna situacija biće još bolja, kada će čežnja i želja za bliskošću i ljubavlju da bude uslišena. Prvih osam meseci 2019. godine biće ispunjeni zadovoljstvima, a od početka septembra lica rođena u znaku Bika imaće priliku da sklope nove poslovne ugovore kao i partnerstva. Kada je reč o finansijama, cele godine imaće stabilne i zadovoljavajuće prihode.

PROČITAJTE: MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019. GODINE Ovo će za JARČEVE biti jedan od najuspešnijih meseci u godini

Device

Lepa vest za Device je da će imati stabilnost kroz veliki zemljani trigon tranzitnog Saturna iz znaka Jarca i prirodne desete kuće horoskopa. Očekujte dobre poslovne rezultate, stabilne finansije kao i dobro zdravlje.

 

Vaga

Rođeni u znaku Vage tokom cele godine stavljaće ljubav na prvo mesto. Uživaće u životu maksimalno i koristiće sve prilike koje im se budu nudile. Osetiće priliv nove pozitivne energije koja će im pomoći kako u poslu tako i u privatnom životu. Primiće mnogo pohvala i lepih reči od kolega i šefova, a svakako mogu da očekuju i veće finansijske i dobitke. Ova godina biće ispunjena putovanjima, istraživanjima, avanturama i učenjem o novim stvarima. Prijaće vam ta putovanja jer ćete uspeti da doživite i naučite mnogo toga. Početkom septembra uvećaće se i vaše finansije a imaćete i mnogo vanrednih dobitaka koje niste očekivali. Generalno, ova godina doneće vam samo lepe stvari, uživanje i napredak.

PROČITAJTE: Svi drugi Zodijaci mu zavide: Horoskopski znak koji ima NAJVIŠE SREĆE U ŽIVOTU!

Škorpije

Vatrene Škorpije će u 2019. imati podršku Saturna i Neptuna. Neptun iz Riba biće u jakom vodenom trigonu sa vašim znakom što donosi duboke spiritualne uvide, pomoć Boga, anđela i svetitelja. Intuicija će biti izoštrena, a umetničko stvaralaštvo veoma naglašeno. Za vreme Saturnovog tranzita iz Jarca uspećete da balansirate mnoge segmente života i da čvrsto stojite na zemlji. Ova godina doneće vam mnogo ozbiljnosti, strpljenja, taktičnosti. Vaš posao u 2019. biće na uzlaznoj putanji, a vi ćete biti spremni na promene i otvoreni za nove pristupe poslu kojim se bavite. Uživaćete u novim eksperimentima koji će doneti pozitivne stvari u vaš život. Prva dva meseca nove godine biće posebno povoljna za sticanje finansijske dobiti.

 

Strelac

Ako će neko pevati od radosti, to će biti upravo oni. Posle 12 godina Jupiter je ponovo u njihovom znaku. Oni mogu da očekuju sreću na poslu, a uspeće i da ostvare saradnju sa nekim moćnim ljudima, imaće mnogo poslovnih putovanja, novih prilika i izazova koje treba da iskoriste. Lepa dešavanja na emotivnom polju desiće se u periodu od početka aprila do sredine juna 2019. Mesec maj biće ispunjen lepim i romantičnim dešavanjima, novom energijom i srećom koja dolazi u vaš život. Strelčevi ulaze u novi dvanaestogodišnji životni ciklus sa dobrim promenama. Treba da se čuvaju bilo kakvih preterivanja ili nerealnih očekivanja.

PROČITAJTE: ASTRO EKSPERT OTKRIVA: U 2019. ljude ovog godišta očekuje dobitak na lutriji! Ovo su srećni brojevi i dani za svaki znak

Vodolija

Konačno će Vodolije moći da da se opuste i krenu napred krupnim koracima. Tranzitni Jupiter iz Strelca biće u sekstilu sa istoimenim znakom tako da dolaze mnogo bolji dani, nedelje i meseci za sve humane, slobodarske i čestite Vodolije koje će da imaju pune ruke posla, ali zvezde će im se smeškati i na polju finansija, ljubavi i zdravlja. sve što je staro treba da odbace i da se posvete reogranizaciji vog života ali i da počnu obilazi destinacije na kojima nikada nisu bili. Potrebno im je životno osveženje i izlazak iz čamotinje.

Scroll to top