BalkansPress

Dobro došli!

Svi smo već čuli da Škorpija ima moć feniksa da se digne iz pepela i destrukcije pa pokrene svoje silne želje dok Sunce iz Bika kreće sa pričom ”Ja imam”. Škorpija je znak tajnosti, novca, velike ljubavi, strasti, velikih želja i obećanja što će obeležiti kraj aprila i prvi dan maja.

Svake godine samo jedanput se dešava pun Mesec u Škorpiji. Mesec u jednom znaku ostaje oko dva i po dana i aspektuje razne aspekte. Kako je emotivan i menja se više puta u toku dana onda nam se može desiti da ujutro, kada ustanemo, poželimo nešto da razrešimo a već posle podne, kada krenemo to da uradimo, nekako se ta emocija razvodni i ratobornost prosto nestane.

Mesec najviše utiče na Rakove, Bikove i Ribe, posebno ako su žene u pitanju, daje jake emocije i posvećenost osobama koje vole. Škorpije skrivaju osećanja, Mesec ima najmanji uticaj na Device a Jarčevinedostatak emocija nastoje zameniti sa poslom i uspehom. Velika je moć Meseca koji utiče na emocije i san!

 

OVAN

Kod vas se dešava pun Mesec u sferi novca i osmom polju koje je polje strasti. Poslovi nisu baš aktivni jer je Saturn na putu do uspeha pa nema potrebe da na silu gurate. Polako i sve će krenuti svojim tokom. Moguća je osetljivost i pojačana emotivnost. Pojedini Ovnovi će imati neku priliku za kupovinu ili prodaju. Još uvek je Uran u vašem znaku koji vas može iznenaditi sve do 15. maja.

BIK

Kod vas je pun Mesec u kući partnera, kako u ljubavi, tako i na poslu. Mnogi Bikovi mogu biti pred nekim izborom gde se možete osećati nesigurno. Pojedinci mogu imati problem sa partnerima i da biraju egoizam ili altruizam između vas. Sada je pravo vreme za isceljivanje, transformaciju i čišćenje mračnih, psihičkih i fizičkih stvari i svega što vam nije više potrebno. Kako će biti pozitivan aspekt Sunce – Saturn, mnogi Bikovi mogu dobro da isplaniraju i obave mnoge poslove.

BLIZANCI

Vama se dešava pun Mesec u vašoj šestoj kući pa možete dobiti iznenada neki posao. Pojedinci mogu imati i brige na poslu ili problem sa zdravljem. Venera je u vašem znaku pa može biti nekih dešavanja u ljubavi dok pojedine osobe mogu završiti u pogrešnom zagrljaju. Sve što se bude dešavalo za vreme punog Meseca kratkog je daha pa nema potrebe za brigu.

 

RAK

Vama se dešavaju stvari u polju ljubavi, dece, kreativnosti i lepih dešavanja. Kako je Škorpija vaš prijateljski znak, sada je dobro da se bavite isceljivanjem i transformacijom. Odlično je vreme da duboko sve sagledate i isplanirate kako dalje. Možete se rešiti napokon nekih mračnih misli i uraditi dosta posla za vreme punog Meseca. Neka energija će vam doneti klimu solidarnosti i ispuniti vaša očekivanja i uvećati moral.

LAV

Kod vas je obuhvaćeno polje kuće porodice i karijere. Svakako treba povesti računa da ne dođe do nesporazuma u porodici i da dobro razmislite i postavite sebi pitanje kada je karijera u pitanju šta da radite i kako da to sprovedete u delo. Sa punim Mesecom koji je vladar vaše kuće tajni i aspektom sa Suncem pojačava se vaša ambicija da napredujete u karijeri.

DEVICA

Vama se dešava pun Mesec u vašem trećem polju mentalnog sklopa i u harmoničnom je aspektu sa Suncem što vam donosi uspeh na poslu, posebno ako radite sa strancima ili stranoj firmi. Neki bitan sastanak može vam doneti finansijsku dobit dok se treba čuvati nekoga ko nije siguran sa informacijama. Pojedine Device mogu saznati i neke informacije vezane za svoju simpatiju. Ovi aspekti Škorpije i Bika sada vam mogu biti od velike pomoći, posebno ako učite nešto ili polažete ispit može biti uspešno.

VAGA

Kod vas se dešava pun Mesec u polju materijalnog pa ako treba da napravite neki izbor, sada je pravo vreme. Imate i Saturna koji vam može dati sigurnost i neku blažu energiju koliko on može biti blag, ali sigurno je bolji nego do sada. Sve što je vezano za materijalne transakcije sada je uspešno i nema potrebe da puno razmišljate.

ŠKORPIJA

Sada je vreme da dobro razmislite o svojoj ljubavnoj vezi ili ponašanju prema drugim osobama gde možete ispoljavati ljubomoru i da se suprostavljate prema nekome. Sada ste sigurni i ubeđeni zbog Saturna da ste u pravu pa ne želite ni da razmislite, a da li je to zaista tako? Mnogo je dobra energija za isceljenje, transformaciju i da očistite vašu mračnu energiju koja se nagomilala a samo jednom godišnje je pun Mesec u Škorpiji. Izraženo je duboko planiranje i obavljanje dosta zaostalih poslova.

STRELAC

Ovaj pun Mesec pada u vašu kuću tajni i svakodnevnih poslova, zdravlja, izolacija i nekih dešavanja iza vaših leđa. Bitne su neke organizacije i dnevni rasporedi, da ne trošite energiju na neka pitanja za koja niste zainteresovani. Vaša planeta Jupiter je u Škorpiji i vašem dvanaestom polju što znači da vas čuva i štiti od svake negativne energije.

 

JARAC

Kod vas se dešava pun Mesec u polju iznenađenja pa biste mogli da doživite nešto lepo i  nešto prijatno bi moglo da vam se desi. Vraća vam se i samopouzdanje pa se osećate sigurnim, što možete sve lepo iskoristiti i da nešto preduzmete dok traje ovaj pun Mesec ovih par dana. Ako pojedini Jarčevi treba da posete lekara, sada je pravo vreme.

VODOLIJA

Kod vas se dešava ovaj pun Mesec u kući karijere pa može biti nekih dešavanja na poslu, dok obuhvata i vašu četvrtu kuću pa može biti nekih promena u porodici, sa roditeljima. Pojedine Vodolije mogu i da se sele. Uglavnom, neki novi preokret i izazov se dešava na polju karijere i kuće.

RIBE

Kod vas se dešava pun Mesec u vašem devetom polju pa možete otputovati u inostranstvo. Pojedine Ribe mogu i da se venčaju. Pozitivne ideje vas sada mogu preplaviti. Bilo bi svrsishodno da te ideje ne čuvate sebično jer jedino možete napredovati ako ih podelite sa drugima. Vama prija ovaj pun Mesec jer je Škorpija sa vama pozitivna.

(BalkansPress / Besnopile.rs)

Scroll to top