BalkansPress

Dobro došli!

Oni su intenzivni i to najbolje objašnjava zašto ih u jednom trenutku volimo, a u sledećem ih možemo mrzeti.

Postoje mnoge stvari koje treba znati o Škorpiji, pogotovo ako ste u vezi s njima. Ovde su neke od njihovih posebnih osobina.

PROČITAJTE: Veliki ljubavni horoskop za 2020. godinu: Ove znake očekuje nezaboravna ljubavna avantura!

1. Oni vole duboko

Kada su zaljubljeni, to je sa žestokim intenzitetom. Ipak, prvo moraju spustitii svoj gotovo neprobojni oklop. Oni vrlo pažljivo biraju kome će dati svoje srce. Najveći strah im je da će biti izdani jednom kada otvore svoje srce.

To je razlog zašto stalno testiraju svoje partnere, Škorpija želi biti sigurna da ga partner zaslužuje. Kada izabere voljenu osobu, to je ozbiljna odluka, on planira ostati s partnerom i voleti ga sve dok ih smrt ne rastavi.

 

2. Intenzivni su

Škorpion uživa u druženju, ali ne voli površne razgovore.  Kada upozna neku osobu na zabavi on može biti i introvertan i ekstrovertan, zavisno od teme koja privlači njegovo interesovanje. Kada se oseća dobro, angažovan je i raspoložen, pokazuje svoj sjajan smisao za humor.

Kada se u potpunosti bavi s nekim, voli da dođe do suštine razgovora i da priča o dubokim i smislenim temama. Oni ne gube vreme na čavrljanje ili naklapanje. Ne pitajte Škorpiju šta misli o nečemu osim ako niste spremni za vrlo direktan, a ponekad i netaktičan odgovor.

PROČITAJTE: Mesečni horoskop za oktobar 2019: Lavovi i Ribe dobro pazite, Blizanci i Device moraju da prištede, a Bikovi i Vage...

3. Zabavni su

Škorpija ima oštar smisao za humor, koji može biti nekima uvredljiv, ali smešan drugima. Ako ste osetljivi, to vas može šokirati ili povrediti vaša osećanja.

Njihova inteligencija i stil humora daje mogućnost da vidite ironiju u bilo kojoj temi o kojoj ste raspravljali. Oni mogu uzdrmati svako okupljanje svojim šokantnim komentarima.

 

4. Neverovatno su snalažljivi i nikad ne odustaju

Ne postoji znak u Zodijaku koji je snalažljiviji od Škorpije. Oni su uporni i prihvatiće svaki izazov, nikada ne odustajući sve dok ne postignu svoj cilj.

Za njih odustajanje nije opcija, posebno ako su u romantičnoj poteri.

PROČITAJTE: HOROSKOP za vreme vladavine Vage od 23. septembra do 22. oktobra 2019. (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

5. Možete im mirno poveriti svoje tajne

Po prirodi, Škorpioni su vrlo tajnoviti ljudi, nikada u potpunosti ne otkrivaju svoje najdublje i najmračnije tajne. Odani su i pouzdani. Oni ne cene radoznale osobe koje pokušavaju kopati po njihovom životu.

Ipak, imaju zadivljujuće istraživačke sposobnosti. Dakle, ako čuvate tajne, oni će ih saznati. Taj dar čini ih odličnim istraživačima, detektivima i špijunima.

  

6. Moraju sve da imaju pod kontrolom

Škorpioni su prirodne vođe koje žele da preuzmu kontrolu kako bi se stvari odvijale onako kako oni žele. Tada se osećaju prijatno i sigurno. Ako im stvari izmaknu kontroli, to im stvara veliki stres. Ironično, njihova potreba za kontrolom je i njihova snaga i njihova slabost. S jedne strane, to im omogućavae da ostvare mnogo.

S druge strane, to može dovesti do borbe za vlašću u odnosima s partnerom (ili autoritetom). Ako je potrebno, oni će posegnuti za svim vrstama manipulacije kako bi bili sigurni da vas imaju pod kontrolom. Čak i ako oni stvari postave na način da se osećate kao da ste vi glavni - zapravo to niste.

PROČITAJTE: HOROSKOP SAMO ZA ŽENE: U kom si mesecu rođena, takva ti je sudbina...

7. Imaju vulkansku narav

Škorpioni se ne razljute lako. Ali, kada se to dogodi, očekujte potres od 8,6 po Rihterovoj skali. Zbog njihove kontrolisane prirode, mogu se pojaviti mirni, ali ako ih neko uznemirava na duboko ličan način, kao što je izdaja njihovog poverenja, oni će eruptirati poput vulkana i pokazati ljutnju kakvu možda nikada niste videli pre.

Njihov jezik postaje smrtonosan, a druga osoba će osetiti slavni škorpijin ubod. Ukoliko ih izdate, oni će oprostiti, ali nikada neće to zaboraviti. Oni se smatraju majstorima osvete i poznato je da strpljivo čekaju pravi trenutak da izvrše svoju osvetu. Nemojte nikada prevariti Škorpiju.

Scroll to top