BalkansPress

Dobro došli!

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

POSAO Već 2. januara, Uran, vladalac astrološke kuće inostranstva, kreće direktnim hodom preko vašeg znaka, donoseći vam zaradu preko poslova u vezi sa osiguranjem, deonicama i kupoprodajom nekretnina. Predstavnici vašeg znaka rođeni u prvoj i trećoj dekadi trebalo bi da izbegavaju rasprave sa šefovima.

LjUBAV Naglašen znak Jarca u koji pada vaša deveta astrološka kuća upozorava da su moguće ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti. Aspekti vašeg vladaoca Marsa u kući ljubavi i Neptuna u kući tajni nagoveštavaju ulazak u paralelnu vezu..

ZDRAVLjE Problemi sa sinusima.

BIK (21. 4 - 21. 5)

POSAO Konjunkcija Marsa i Jupitera u vašem sedmom astrološkom polju pod uticajem Urana iz Ovna, upozorava da posle 2. januara izbegavate potpisivanje važnih ugovora i da čuvate dokumenta. Trebalo bi da poslušate savet Vage ili Raka, na koje uvek možete da se oslonite.

LjUBAV U vreme punog Meseca, sredinom perioda, možete da upoznate Ribu ili Jarca. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, čiji je uticaj oslabljen u Jarcu, donosi vam susret sa starom simpatijom na kraćem putu ili nekom seminaru.

ZDRAVLjE Pronađite neki vid rekreacije koji će vam prijati.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

POSAO Već 2. januara možete da obnovite kontakte sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja. Novac pristiže preko paralelnih poslova, a krajem nedelje očekuje vas važan razgovor sa šefom. Izbegavajte rasprave sa saradnicima i kolegama.

LjUBAV Konjunkcija Marsa i Jupitera u vašoj astrološkoj kući posla, pod povoljnim uticajem vašeg vladaoca Merkura, donosi vam poznanstvo preko neke društvene mreže sa osobom koja najverovatnije neće biti potpuno iskrena prema vama u trenutku upoznavanja.

ZDRAVLjE Redovno uzimajte terapiju i kontrolišite krvni pritisak jer su moguće oscilacije.

RAK (21. 6 - 22. 7)

POSAO Naglašeno astrološko polje ortakluka, u kome se ove nedelje nalazi čak polovina planeta, upozorava da obratite više pažnje na odredbe ugovora koje bi trebalo da potpisujete. Zbog nepovoljnog aspekta bilo bi najbolje da to uradite posle 11. januara kada će se situacija poboljšati.

LjUBAV Konjunkcija Marsa i Jupitera u polju ljubavi, oko 2. januara, može da vam donese strastveni susret sa nekim vodenim znakom. U drugoj polovini perioda može da vam zasmeta partnerova potreba za dominacijom, naročito ukoliko ste u dužoj vezi

ZDRAVLjE Pokušajte da izbegnete stres jer to nepovoljno utiče na vaše zdravlje.

LAV (23. 7 - 23. 8)

POSAO Zbog naglašenog znaka Jarca, ove nedelje nećete moći da dignete glavu od posla. Saradnja sa strancima donosi vam profesionalnu i materijalnu satisfakciju. Sredinom perioda povedite više računa o tome šta potpisujete.

LjUBAV Vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa Uran 2. januara kreće direktnim hodom, kada na kraćem putu možete da upoznate interesantnu osobu. Avgustovski Lavovi trebalo bi da povedu više računa o odnosu sa partnerom, naročito ako se radi o Biku, Škorpiji ili Vodoliji.

ZDRAVLjE Izbacite testo i slatkiše iz ishrane.

DEVICA (23. 8 - 23. 9)

POSAO Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija i posla, u sekstilu sa konjunkcijom Marsa i Jupitera, planeta akcije i bogatstva, donose vam dobitke, ako vaše zanimanje ima veze sa turizmom, marketingom ili medijima. Do 2. januara izbegavajte rizične finansijske transakcije.

LjUBAV Naglašeno astrološko polje ljubavi, u drugoj polovini nedelje, donosi vam nove kontakte i poznanstva, ali i susret sa starom simpatijom ili nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Jarac misli na vas, a Rak vam šalje SMS.

ZDRAVLjE Budite izuzetno oprezni u saobraćaju, naročito za volanom.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

POSAO Planeta koja vlada vašom astrološkom kućom kreativnosti Uran 2. januara kreće direktnim hodom, kada možete da dobijete dve isplative ponude od stranaca. Ukoliko se dvoumite koju da prihvatite, trebalo bi da se posavetujete sa Strelcem. Ugovore nemojte da potpisujte pre 11. januara

LjUBAV Vaš vladalac Venera i Mars, planeta koja upravlja vašom astrološkom kućom ljubavi, u prvoj polovini perioda donosi vam strastvene zajedničke trenutke sa partnerom. Ako ste slobodni, moguć ulazak u tajnu vezu sa zauzetom osobom.

ZDRAVLjE Izbegavajte gazirane napitke.

ŠKORPIJA (22. 10 - 22. 11)

POSAO Očekuje vas prilično naporan period, ali i veća zarada, naročito posle 2. januara, kada možete da obnovite saradnju sa nekadašnjim partnerima. Vaš vladalac Mars u konjunkciji sa Jupiterom, planetom bogatstva koja upravlja astrološkim poljem posla, donosi vam novčane dobitke.

LjUBAV Naglašen znak Jarca u kome će se ove nedelje naći čak polovina planeta, među kojima je i Venera, koja vlada poljem ljubavi, donosi vam nova poznanstva, ali i stare simpatije. Bik misli na vas, Ribe vam šalju SMS.

ZDRAVLjE Imunitet vam je oslabljen. Čuvajte se infekcija.

 

STRELAC (22. 11 - 21. 12)

POSAO Aspekti jednog od vladalaca vaše astrološke kuće posla, posle 2. januara povoljno utiču na vaše finansije, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa turizmom, marketingom ili medijima. Ovan ima poslovni predlog za vas zahvaljujući kojem možete da proširite saradnju sa strancima.

LjUBAV Kraj ove i početak nove godine obeležiće direktan hod Urana, simbola inostranstva, preko vaše astrološke kuće ljubavi, donoseći vam poznanstvo sa šarmantnom osobom preko interneta ili neke društvene mreže. Lav misli na vas.

ZDRAVLjE Mogući bolovi u zglobovima.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

POSAO Mnoštvo planeta u vašem znaku, u vreme punog Meseca, oko 2. januara, povoljnije utiče na vaš profesionalni nego ljubavni život. Jedan od vaših vladalaca Uran već početkom meseca kreće direktnim hodom, donoseći vam mogućnost uspostavljanja saradnje sa strancima. Ipak, ugovore potpisujte posle 11. januara.

LjUBAV Sa polovinom planeta u vašem astrološkom polju ličnosti, mnogi će poželeti da se nađu u vašem društvu. Omiljeni ste i popularni, naročito kod suprotnog pola. Bik vam šalje SMS.

ZDRAVLjE Unošenjem dovolje količine vitamina i minerala možete sprečiti anemiju.

VODOLIJA (20. 1 - 19. 2)

POSAO Direktan hod vašeg vladaoca Urana preko znaka Ovna, posle 2. januara, donosi vam obnovu kontakata sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Ipak, do 11. januara, izbegavajte rizične finansijske transakcije i potpisivanje ugovora koji bi mogli da vam donesu više štete nego koristi.

LjUBAV Prepuna 12. astrološka kuća upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Ako ste slobodni, krajem nedelje može da vas zainteresuje osoba koja će od vas sakriti da je zauzeta.

ZDRAVLjE Problemi sa sinusima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

POSAO Uran, simbol putovanja i inostranstva, 2. januara kreće direktnim hodom preko vašeg astrološkog polja posla, što najavljuje obnovu ili proširenje saradnje sa inostranim poslovnim partnerima. Krajem perioda, finansijska situacija kreće nabolje i očekujte da vam se ostvare poslovni planovi.

LjUBAV U vreme punog Meseca, sredinom perioda, očekuje vas romantični susret sa nekim vodenim znakom, najverovatnije Rakom. Stelijum Venere, Sunca i Plutona u Jarcu, pod uticajem vaših vladalaca Neptuna i Jupitera, donosi vam udvaranje nekog zemljanog znaka.

ZDRAVLjE Izbegavajte alkohol.

Scroll to top