BalkansPress

Dobro došli!

Često je za nečiji uspeh u životu odgovornija emotivna inteligencija od samog koeficijenta inteligencije koji se meri na testiranjima, ali s obzirom na upravo tu, merenu inteligenciju, ovo su tri najinteligentnija znaka po horoskopu.

PROČITAJTE: MESEČNI HOROSKOP za period vladavine Vodolije od 21. januara do 19. februara: Pred OVNOVIMA neraščišćeni odnosi iz prošlosti, ŠKORPIJAMA se sve pokreće...

 

Jarac

Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tera na više u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvek koriste, a odlično primenjuju stečeno znanje i nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali. 

Vodolija

Pripadnici ovog znaka ekstremno su inteligentni, što objašnjava kako je među njima veliki broj proslavljenih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talenat drugačijeg i originalnog pristupa problemima i veliku mogućnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti. 

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a naspram drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke. Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih stvari, ali im to koristi samo ako su sposobni posvetiti se nečemu.

Scroll to top