BalkansPress

Dobro došli!

Postoji razlog zašto se zavođenje smatra svojevrsnom umetnošću, jer, priznaćete, to nije nimalo lako. To je više od flertovanja, morate usavršiti tehniku kako da održite kontakt očima što duže, slučajan dodir, i navesti osobu da uradi nešto što možda i nije imala nameru isprva da uradi. Ukoliko vam je strana ova umetnost, doborodošla vam je svaka pomoć pa zašto ne početi od horoskopa.

PROČITAJTE: NOVAC I ASTROLOGIJA: Mesec maj će ovim horoskopskim znakovima DONETI BRDO NOVCA...

 

OVAN

Osobe rođene u znaku Ovna su veoma seksualne i praktično nezasite. Nemojte oklevati sa njima, zgrabite ih i strastveno poljubite. Takođe nemojte se libiti da ih pohvalite, do najsitnijih detalja, kako su seksi, neodoljivi i privlačni. Nemojte prezati od toga da im protivurečite, verbalna rasprava ih dodatno uzbuđuje.

BIK

Osobe rođene u znaku Bika ne vole slučajne susrete i avanture, niti išta na brzinu, uživaju u čitavom procesu zavođenja i negovanju bliskosti. Znaju da cene lepotu i uživaju u prefinjenim stvarima, stoga nemojte se libiti da ih obasipate skupim i vrednim poklonima.

Kada Bika dovedete u raspoloženje za seks, potrudite se da imate dovoljno energije, jer je sa njima svaki ljubavni sustret pravi maraton i ne staju dok i jedno i drugo niste potpuno iscrpljeni.

BLIZANCI

Blizanci vole da su upućeni u sve i pali ih demonstracija intelekta, stoga nađite temu kojom vladate i upustite se u razmenu mišljenja, naširoko.

Osobe rođene u znaku Blizanca vole avanturu i kreativnost, veoma su seksualni. Nije im stran ni telefonski seks. Što ste kreativniji, to bolje.

 

RAK

Rakovi su veoma oprezni i neće se upustiti u seksualne odnose bilo sa kim. Ukoliko ste se nameračili na osobu rođenu u znaku Raka, moraćete da ih smekšate i izvučete iz svoje ljušture maženjem i paženjem.

Napravite im romantičnu večeru sa svećama i laganom muzikom. Trebaće vam vremena da se naviknu na intimnost, romantične razgovore i šaputanja na jastuku. 

LAV

Prvo i osnovno pravilo kod zavođenja osobe rođene u znaku Lava je da ništa ne radite polovično, inače ćete ih samo uvrediti i neće želeti ništa da imaju sa vama. Fokusirajte se na njih kao laser i ne zaboravite da im stalno ponavljate da su najbolji u svemu.

Što više truda uložite da budete sa osobom rođenomu znaku Lava, više će vas ceniti. Prednost kod Lavova je da ono što dobiju, višestruko vraćaju. Monogamija je za lavove veoma velik izazov, stoga uživajte dok traje.

DEVICE

Device ne vole nered, to se odnosi na vas i na vaš izgled, stoga obratite pažnju da ste sveži, uredni i mirišljavi. Ukoliko imate problema da stupite u komunikaciju sa Devicama tražite od njih da vam urede ili organizuju nešto. Vole da pomažu i da su korisni.

Bije ih glas da su uštogljeni, ali nije da nisu opušteni, već žele da sve urade savršeno.

 

VAGA

Vage vole balans, ravnotežu, stoga ako preterano napadno nastupite, uplašićete ih. Ukoliko pak ne nastupite sa dovoljno žara, pomisliće da niste preterano zainteresovani. Vage vole ljubavnika koji zna šta radi, ali da to ne bude previše rutinski.

Iako osobe rođene u znaku vage spolaj deluju veoma smireno, kriju nesigurnost, stoga ponavljajte im s vremena na vreme koliko vam znači i koliko su sjajni.

ŠKORPIJA

Osobe rođene u znaku Škorpije su veoma strastvene, ekstremne u iskazivanju emocija i uvek žele da su odgore. Bićete u ubeđenju da ste vi zavodnik i da vodite igru ali ćete se iznenaditi da ste lovina ustvari vi. Toliko su dominatni da to može i da zasmeta.

Jedno je sigurno: veče provedeno sa osobom rođenom u znaku Škorpije nećete nikada zaboraviti. 

STRELAC

Strelčevi ćete lako zavesti humorom. Pozovite ih na veče stand up komedije, budite duhoviti u društvu ili ispričajte neki vic kada je to prigodno. Nemojte preterano napadno ili brzo nastupiti inače ćete ih uplašiti i oterati.

Vole kampovanja ili izlete, važno da su na otvorenom i u prirodi.

 

JARAC

Jarčevi vole pomalo haotične situacije, tako da ćete morati takvi i u zavođenju da budete. Svaki susret neka bude pun iščekivanja i iznenađenja.

Upotrebite taktiku zavođenja tako što ćete ih po malo zavoditi i zadirkivati, da će na kraju poludeti za vama.

VODOLIJA

Ukoliko želite da osvojite osobu rođenu u znaku Vodolije, moraćete prvo da im osvojite um, a tek onda telo. Sve taktike i trikovi zavođenja koji uspevaju kod ostalih, kod Vodolija neće uspeti.

Vodolije vole da je sve spontano i pametno. Vodolije su unikatne i takav treba da vam je i plan zavođenja.

RIBE

Ono do čega je osobama rođenim u znaku Ribe stalo iznad svega je ljubav. Žive da ugađaju i shvatiće šta želite i volite pre nego sami to shvatite, ali očekuju isto zauzvrat. Veoma su odani i privrženi, trebaće im vremena da vas puste da uradite nešto za njih.

Imaju jako razvijenu maštu, a kada tu kreativnost usmere ka seksualnosti doživećete nezaboravne trenutke.

 

(Izvor: luftika.rs )

Scroll to top