BalkansPress

Dobro došli!

Svako ima neke negativne osobine, a od samokontrole i životnih situacija zavisi u kojoj će ih meri izneti na videlo. Otkrijte kako loše faze, nesigurnost ili nezadovoljstvo utiče na svaki horoskopski znak, hteo to on da prizna ili ne.

 

Ovan
Uništavate život sa negativnim mislima i dozvoljavate da se izgubite u tome. Kratak fitilj i tvrdoglavost će vam doneti mnogo problema. Peviše je negativnh stvari u vašem životu, u kojima drugi ne žele da učestvuje.

Bik
Ne živite život do maksimuma. Imate potrebu da kontrolišete sve i svakoga, a kada stvari krenu da se odvijaju kako niste očekivali, u problem uvodite osobe do kojima vam je stalo. Teško vam je da shvatite da jednostavno ne možete da kontrolišete ljude i situacije. Naučite da prihvatite stvari, ponekad ne može sve da ide glatko. Neplanirane situacije čine život uzbudljivim.

Blizanci
Smirenost i neodlučnost vam uništava život. Pronalazite mir u ljubavi, jer ne znate šta želite i plašite promena.Zbog svega toga, vi ste obično oni, koji znaju da povrede ljude i to na najgori način. Zbog te neodlučnosti imate običaj da i ostale uvedete taj život pun konfuzija.

 

Rak
Stavljate druge ispred sebe. Vi ste emotivni rolerkoster i često zaboravite šta osećate prema nekome. Kada upoznate pravu osobu, obično je stavite na prvo mesto, ispred sebe i volite je više nego što treba. Lako vam se desi da se potpuno izgubite u ljubavi.

Lav
Problem je zatvaranje i skrivanje emocija. Mislite da je ranjivost znak slabosti. Veoma ste dobri u glumi i pretvaranju da vam nije stalo. To što stavljate emocije u drugi plan, može vas učiniti veoma usamljenim. Zapamtite da pokazivanje emocija nije loše i prekinite da ih negirate.

Devica
Imate običaj da stavite druge ispred sebe. Mnogi se dive vašoj dobroti i osobini da volite druge, ali možete doći u problem sa samim sobom. Sami sebi ste najgori neprijatelj. Prvi te na udaru kada se neko kritikuje i obično ste to vi.

 

Vaga
Osobe kao što ste vi svi vole. Čuvate svoje emocije, jer ne želite da budete sebični, ali kad izađu na videlo, može da bude veoma gadno. Na neki način štite ljude da se suoče sa višim problemima, ali to vas na kraju košta, jer vas drugi koriste i gaze.

Škorpija
Mislite da ne zaslužujete ljubav i da je bolje da ostanete sami. Vi ste najteži znak u horoskopu za saranju. Veoma ste tvrdoglavi i znate da budete zlopamtilo. Vaše srce je teško osvojiti, ali jednom kada neko uspe to da uradi, moći će da računa na vašu ljubav i lojalnost do kraja života. Najveća mana je sebičnost, što može povrediti ljude koji brinu o vama.

Strelac
Strah je vaš najveći problem. Toliko se plašite neuspeha da ništa ne preduzimate i često ostanete zamrznuti. Imate puno dobrih ideja, ali se ponekad izgubite u njima. Problem je fokus, fokusirajte se na jedan zadatak i počnite da ih rešavate.

 

Jarac
Stalno se takmičite, gde god bili. Na taj način stavljate pritisak na sebe, umesto da uživate u životu. Jarčevi su veoma teške osobe, uvek su u pokretu, ali trebalo bi malo da usporite, jer ćete propustiti mnogo važnije stvari u životu.

Vodolija
Dopuštate da prošlost previše utiče na vas i vašu budućnost. Vi ste sami sebi najveći neprijatelj. Ne možete da oprostite neke stvari, koje su se desile i dozvoljavate da taj nepotrebni teret nosite sa sobom. Znate da oterate dobre osobe, jer mislite da ste bolji od njih.

Ribe
Birate pogrešne osobe i njihove loše navike. Od svih znakova u horoskopu, ribe imaju najbolje srce, ali imaju tendenciju da se vezuju za loše osobe.

 

Scroll to top