BalkansPress

Dobro došli!

Položaj zvezda prilikom rođenja može puno reći o karakteru pojedinca, pa, iako je je svako od nas različit, neki horoskopski znaci se odlično slažu, dok neki ne mogu da se podnesu.

PROČITAJTE: PREDVIĐANJA NAJPOZNATIJEG RUSKOG ASTROLOGA: U 2020. LUDAČKA SREĆA očekuje ova 3 znaka!

Ovan i Vodolija

Oboje su za akciju, pa njima nikada neće biti dosadno. Uživaju u zajedničkim aktivnostima, međusobno se zabavljaju i podupiru pa ova veza može da traje do kraja života.

Bik i Rak

Ovaj par zna kako da podeli osećanja s onim drugim i oseća veliku povezanost. Super se razumeju, poštuju i uvažavaju pa je ovaj odnos jedan od kvalitetnijih.

Blizanci i Vodolija

Jedan od najpoznatijih parova zodijaka i stvarno su stvoreni jedno za drugo. U potpunosti se razumeju, povezani su na svim nivoima i ne narušavaju potrebu za slobodom koju ovi znakovi toliko vole.

Rak i Ribe

Oboje su veoma osećajni i odlično funkcionišu zajedno. Žude za povezanošću s partnerom i važno im je da su oboje otvoreni po pitanju ljubavi i osećaja, piše net.hr.

 

Lav i Strelac

Vatra iz aure ovog para izbija na sve strane. Strast ih pokreće i uvek će se međusobno podupirati u snovima, težnjama i ciljevima.

Devica i Bik

Još jedan savršen par po zvezdama. Devici je veoma važna sigurnost u životu, a to privlači i Bika koji je pouzdan i uz njega će se sigurno osećati stabilno i sigurno.

Vaga i Blizanci

Ovu vezu karakteriše snažna povezanost na intelektualnoj razini. Vaga donosi ravnotežu, a Blizanac zabavu pa im neće biti dosadno ni u društvu ni kada su sami.

Škorpija i Rak

Iako na glasu kao veliki šarmer opsednut seksom, Škorpiona itekako privlače osobe poput Rakova koji mu mogu pružiti toliko željenu emocionalnu povezanost. Međusobno odlično balansiraju prednosti i slabosti.

 

Strelac i Ovan

Spoj dva vatrena znaka stvara veliku količnu strastvene energije koju par usmerava na svako područje zajedničkog života. Ne boje se da krenu u avanturu i probleme mogu da reše zajedničkim snagama.

Jarac i Bik

Bik i Jarac zajedno čine praktično i razumno partnerstvo puno poštovanja i međusobnog obožavanja. Jarcu je vrlo važna karijera što će Bik spremno prihvatiti i biti mu potpora, a Jarac će mu zato pružiti bezrezervnu ljubav i podršku.

Vodolija i Vaga

Odlična, skoro savršena kombinacija. U njoj svaki partner ispunjava sve zahteve onog drugog, ono što treba jednom drugi nudi, nadopunjuju se i ispunjuju. Ovakva povezanost čini vezu snažnom i dugotrajnom.

Ribe i Škorpija

Sanjarske, senzualne Ribe jako dobro se razumeju sa strastvenim i intuitivnim Škorpionima na intelektualnom, fizičkom i emocionalnom nivou. Ova veza prepuna je poštovanja i razumevanja, ali i strasti.

Scroll to top