BalkansPress

Dobro došli!

Osuđeni pedofil Džefri Epstajn, zatvorenik visokog profila u američkom pritvoru, nedavno je pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji na Menhetnu pod veoma sumnjivim okolnostima.

PROČITAJTE: U MOSTARU IZREŠETAN AUTOMOBIL MAJE BEROVIĆ: Napadači s fantomkama pucali u kombi sa muzičarima!

To se dogodilo dan nakon što je u javnost pušteno dve hiljade prethodno zapečaćenih sudskih dokumenata koji uključuju slučajeve zlostavljanja dece od strane Džefrija Epstajna.

U dokumentima je opisano kako je Bil Klinton održavao privatnu zabavu na Epstajnovom pedofilskom ostrvu.

 

Bil Klinton je putovao najmanje 27 puta privatnim avionom Džefrija Epstajna. Većina tih letova navodno je bila sa maloletnim devojkama. Ime Hilari Klinton takođe je bilo prisutno u Epstajnovoj crnoj knjizi šest puta.

Uprkos prethodnog pokušaja njegovog samoubistva pre samo tri nedelje, zatvorski stražari preskočili su potrebne 30-minutne provere Epstajnove ćelije. Rano ujutro našli su ga mrtvog.

PROČITAJTE: Marko P. iz Krnjače je zatvorio sve prozore i otišao na odmor: Kada se vratio, zatekao je užas (FOTO)

Postoje tvrdnje za sada neproverene da su kamere koje su kontrolisale ćeliju u kojoj je bio Epstajn bile isključene pola sata i da ne sadrže vreme njegovog samoubistva niti ko je prilazio ćeliji u to vreme.

Donald Tramp je otvoreno optužio Klintonove da su ubili Epstajna kako ne bi svedočio protiv njih.

Spisak 71 saradnika Klintonovih koji su misteriozno umrli ili izvršili samoubistvo pre svedočenja koje je imalo vezu sa Klintonovima pogledajte OVDE:

Scroll to top