BalkansPress

Dobro došli!

Lideri SRS i LDP, Vojislav Šešelj i Čedomir Jovanović gostujući u emisiji Novo jutro na televiziji Pink, raspravljali su o manifestaciji "Mirdita, dobar dan" i protestima održanim juče u Beogradu tim povodom, ali i o tome kome treba kokain, ko je Obelsk, a ko krši Ustav Srbije...

 

Kako je tekla rasprava Šešelja i Jovanovića i šta su sve jedan drugom rekli, pogledajte na ovom snimku:

Šešelj: Idem danas da posetim Legiju

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj kaže da će danas posetiti Milorada Ulemeka Legiju u zatvoru u Požarevcu i da će se boriti da se obnovi sudski proces njemu i Zvezdanu Jovanoviću.

- Idem danas kod Legije u posetu. Nezasluženo pod najrigoroznijim uslovima izdržava zatvorsku kaznu. U tako teškim uslovima nisu ni oni koji su osuđeni za genocid. Niti ima sa kim da se druži, niti može da dodirne članove porodice - rekao je Šešelj gostujući na TV Pink.

On je naglasio da će se boriti da se obnovi sudski proces i za Legiju i za Zvezdana Jovanovića, jer su, kako tvrdi, "obojica bili junaci".

Milorad Ulemek Legija, bivši komandant Jedinice za specijalne operacije (JSO) osuđen je za organizovanje ubistva premijera Zorana Ðinđića na 40 godina zatvora, dok je bivši zamenik komandanta JSO Zvezdan Jovanović osuđen kao neposredni izvršilac ubistva takođe na 40 godina zatvora.

Scroll to top