BalkansPress

Dobro došli!

Robert Boš bivši ambasador Holandije na Kosovu je izjavio da je policija Kosova spremna da uspostavi nova pravila i red na severu zemlje, čime je praktično dao odgovor na pitanje kome je bilo potrebno svirepo ubistvo Olivera Ivanovića.

 

On je na Fejsbuku pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića "da ne lije krokodilske suze" zbog ubistva Olivera Ivanovića.

- Oliver je mrtav, jedini čovek koji je smeo da izazove jednopartijski sistem koji je Vučić instalirao putem Srpske liste - napisao je Boš.

Lider SRS Vojislav Šešelj kao da je znao šta će Boš reći kad je gostujući na TV Pink izjavio da je ubistvo Ivanovića samo inicijalna kapisla i da ga hvata zebnja od onoga što se tek može dogoditi na KiM.

- Ne znam u ovom momentu šta konkretno, ali me zebnja hvata od same pomisli na to. Recimo, pod izgovorom da je to potrebno zbog istrage ubistva, može se desiti da na sever Kosova uđu jake snage specijalaca kosovske policije, pa i vojne trupe, a to znači samo jedno - okupaciju severnog dela Kosova i stvar je završena - upozorio je Šešelj.

 

A zar upravo to bivši ambasador Boš nije najavio izjavom da je policija Kosova spremna da uspostavi nova pravila i red na severu KiM?

I to nije sve, Boš je izrazio nadu da će FBI pomoći rasvetljavanje ubistva i kazao da je zadovoljan angažovanjem organa reda na uspostavljanju zakona na severu Kosova.

A upravo je premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj pozvao FBI da pomogne u istrazi ubistva.

Dakle, jasno je kome je moglo da odgovara zločinačko ubistvo Ivanovića... Novi red na severu, uspostavljanje zakona na severu Kosova, ili prevedeno na srpski - OKUPACIJA!

(BalkansPress / Informer.rs)

Scroll to top