BalkansPress

Dobro došli!

Vikend počinje s malo toplijim i promenljivim vremenom, sa temeperaturama od 12 do 30 stepeni Celzijusovih. Povremene kiše i pljuskova u subotu će biti na jugu i istoku, dok se na severu očekuje pretežno suvo i sunčano. I narednih dana smenjivaće se periodi toplog i suvog vremena sa kišovitim vremenom. Početkom sledeće nedelje biće još toplije, a sredinom sedmice kiša, a zatim ponovo suvo, ali i svežije.

 

U Beogradu u subotu promenljivo oblačno, uz kratkotrajnu kišu sredinom dana i masksimalnu temperaturu do 26 stepeni Celzijusovih. Slično vreme biće i u Nišu, ali za dva stepena toplije, a u užičkom kraju biće česte pojave kiše i pljuskova sa grmljavinom. Povremeni pljuskovi mogući su ponegde na jugu i istoku Vojvodine. Temperatura će biti do 27 stepeni Celzijusove skale.

 

- U nedelju i u ponedeljak očekuje se još toplije vreme, pretežno suvo i sunčano, sa temperaturama i iznad 30 stepeni, uz pojačan vetar - kažu u "Meteosu". - U utorak stiže naoblačenje uz kišu i jak jugoistočni vetar. Kiša se premešta sa zapada i u drugom delu dana biće jačih padavina. U sredu svežije sa kišom, koja prestaje tokom dana. Od četvrtak pretežno suvo, sunčano, ali i svežije vreme. 

Scroll to top