BalkansPress

Dobro došli!

Osumnjičeni Aleksić nalazi se u pritvoru otkako je uhapšen, a njegov branilac Zoran Jakovljević otkrio je detalje razgovora sa svojim klijentom.

Proteklih nekoliko dana, javnost u Srbiji uznemirena je i šokirana zbog slučaja navodnog serijskog silovanja u školi glume “Stvar srca”.

PROČITAJTE: OGLASILA SE I IVA ILINČIĆ O SILOVATELJU: Istina oslobađa dragi prijatelji - konačno nemam čega da se stidim!

Profesora glume Miroslava Miku Aleksića optužile su mlade glumice i nekadašnje učenice za silovanje i seksualno napastvovanje, a svoje iskaze su do sada u tužilaštvu dale Milena Radulovića, Iva Ilinčić kao i treća devojka koja je želela da ostane anonimna.

 

Osumnjičeni Aleksić nalazi se u pritvoru otkako je uhapšen, a njegov branilac Zoran Jakovljević otkrio je detalje razgovora sa svojim klijentom.

“Na pitanje da li je neku od tih devojka koje ga optužuju silovao, on tvrdi: ‘Ma kakvi, ma kakvi'”, rekao je advokat, pa dodao:

*Milena Radulović, Foto: Printscreen / Instagram

PROČITAJTE: PITAO NAS JE DA LI IMAMO SE*S I DA LI NAM PRIJA: Novi detalji slučaja koji je šokirao Srbiju - Devojke je odvodio u jednu prostoriju...

“Ne ponaša se, niti odaje utisak osobe koja je razotkrivena. Kaže da je svestan da je primenjivao surovije metode u školi glume i objašnjava da je to bilo sa ciljem da im izvuče najtananije emocije potrebne za neku ulogu.

Međutim, tvrdi da nikoga nije silovao. Ogromna je hajka na njega, ali on želi da se brani i odbrani”, istakao je Jakovljević.

Scroll to top