BalkansPress

Dobro došli!

Braća Nenad (42) i Dejan (37) Pavičić poginuli su jutros u 5.20 u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici pukovnika Milenka Pavlovića kod vojnog aerodroma u Batajnici, na samo kilometar od kuće u kojoj su živeli sa majkom.

Prema nezvaničnim informacijama, Nenad i Dejan su se u automobilu "golf" kretali iz Nove Pazove ka Batajnici, gde su, navodno, bili u provodu. Pretpostavlja se da su išli velikom brzinom i da je vozač - još uvek nije poznato ko je bio za volanom, u jednom momentu izgubio kontrolu nad automobilom. Ne mogavši da savlada krivinu na koju je naišao, vozilo je nastavilo da ide pravo i udarilo svom snagom u drvo. Od siline udara "golf" se prepolovio, a delovi vozila leteli su svuda okolo. Telo jednog od braće nađeno je u kanalu, dok je drugo ležalo dvadesetak metara dalje. Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla na mesto nesreće, ali braći Pavičić nije bilo spasa, lekari su konstatovali trenutnu smrt.

 

Reporteri "Novosti" zatekli su jeziv prizor na mestu pogibije. Delovi automobila bili su svuda po travi, a na asfaltu je bila lokva krvi. Na drveću pored puta videli su se tragovi udarca. Kilometar dalje, u porodičnoj kući Pavičića u Ulici pukovnika Milenka Pavlovića u centru Batajnice, šok i neverica. Čim su čuli za crne vesti, rodbina i prijatelji počeli su da dolaze u kuću žalosti da izjave saučešće, a neutešna majka nije imala snage da priča sa novinarima. Komšije kažu da je otac nastradale braće nedavno preminuo od teške bolesti, a da su oni bili vredni momci.

- Strašno, jadna njihova majka! - kažu susedi ove porodice.

- Prvo je ostala bez muža, koji se borio sa opakom bolešću, a sad je u danu ostala bez dece. Brza vožnja joj uze oba sina! To su bili vredni, dobri i pošteni momci. Mlađi Dejan je radio kao konobar u Dubaiju i povremeno je dolazio u Batajnicu. Ima troje dece iz dva braka. Žena sa kojom ima dvoje mališana živi u Zemun Polju, pa smo ih često viđali kad dođu kod bake.

Žitelji Batajnice pričaju da se stariji brat Nenad nije ženio i da je živeo sa majkom. Kažu da nije bio stalno zaposlen, ali je radio sezonske poslove i tako pomagao kućnom budžetu.

*Braća Nenad i Dejan

*Tragovi nesreće

 

*Kuća u kjoj su živeli Nenad i Dejan

Posle višečasovnog uviđaja, policija je sklonila delove smrskanog automobila s mesta tragedije. Pokrenuta je istraga, posle koje će biti poznate okolnosti pod kojima se ova nesreća dogodila. Utvrdiće se ko je bio za volanom, kojom brzinom su se kretali, da li je vozilo bilo ispravno, kao i da li je vozač bio pod dejstvom alkohola.

ISTA TRAGEDIJA PRE MESEC DANA

Gotovo identična tragedija dogodila se 4. maja, kada su braća Miloš (22) i Aleksandar P. (32) nastradala u naselju Rucka kod beogradskog naselja Umka. Nesrećni mladići podlegli su povredama na mestu, nakon što se njihov automobil BMV zakucao u banderu. Koliko je prizor bio stravičan, govori i podatak da je bila neophodna intervencija vatrogasaca, kako bi isekli lim i izvukli tela muškaraca.

(BalkansPress / Novosti.rs)

Scroll to top