Policija intenzivno traga za počiniocima ovog zločina, a naložena je i obdukcija, koju bi trebalo da obave stručnjaci niškog Zavoda za sudsku medicinu.

Slobodana Zdravkovića (76), čije je beživotno telo pronađeno u jednoj od soba njegove kuće u Pop Lukinoj ulici 24 u Zaječaru, sa više udaraca metalnim predmetom po celom telu, usmrtio je, kako sada stvari stoje, jedan počinilac, koga je žrtva, po svemu sudeći, poznavala.

PROČITAJTE: Jelena (26) otišla u Bahrein, a sada se kući vraća u kovčegu: Devojka iz Smedereva umrla virusa gripa

- Kako smo čuli, ubica je, bukvalno, unakazio Zdravkovića Zločinac je vrlo dobro znao da je Slobodan stekao deviznu penziju, radeći u fabrici u nemačkom Zingenu gde je sklapao delove za "mercedese". - ispričale su nam komšije. 

Komšije su čule od policije da su ruke nesrećnog penzionera bile vezane na leđima, kao i da mu je preko usana bila zalepljena selotejp traka.

- Kruže razne priče, ali je sigurno da je Zdravković ubijen iz koristoljublja. Slobodan je imao pozamašnu penziju, nekoliko kuća u dvorištu u Pop Lukinoj ulici i kuću na Grliškoj reci. - nastavljaju komšije. 

 

Ubijeni penzioner je živeo sam i često je, putem radija, davao oglase da traži ženu. Komšije kažu da su čule da je obavljena dateljna premetačina svih prostorija u domu Zdravkovića, ali im nije poznato da li je išta odneto.

Slavoljub je iz dva braka imao četvoro dece. U četvrtak se oglasio i Slobodanov najstariji sin, ali on nije želeo da daje izjave za medije.

- Činjenica je da nisam bio u najboljim odnosima sa ocem međutim, sve dok se ne završi istraga, ne želim da dajem bilo kakve izjave međutim, sve dok se ne završi istraga, ne želim da dajem bilo kakve izjave.- rekao je kratko Zdravkovićev sin.

Policija intenzivno traga za počiniocima ovog zločina, a naložena je i obdukcija, koju bi trebalo da obave stručnjaci niškog Zavoda za sudsku medicinu.

(BalkansPress / Izvor: Srbijadanas.com)

Scroll to top