Policija je u Laktašima uhapsila 24-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je imao seksualne odnose sa 13-godišnjom devojčicom.

Kako je  potvrđeno u policiji sumnja se da je osumnjičeni pedofil devojčicu obljubio u prisustvu njene majke (39), koja je takođe privedena i nalazi se pod istragom zbog sumnje da je podvodila ćerku.

 

Koliko je zapravo celi slučaj šokantan svedoči i činjenica da su istražioci došli do saznanja da je osumnjičeni 24-godišnjak ranije bio u ljubavnoj vezi sa majkom oštećene devojčice.

Oboje se trenutno nalaze na kriminalističkoj obradi, dok je devojčica upućena na lekarski pregled. Nezvanično saznajemo da neodgovorna majka ima još dve kćerke, koje će takođe biti podvrgnute lekarskom pregledu, jer postoje indicije da su i one bile žrtve.

PROČITAJTE: OVO JE SAMOHRANA MAJKA KOJU JE PREGAZIO AUTO! Bojanu usmrtio, pa pobegao! A NJEN BRAT PROŠAO PORED NESREĆE NE SLUTEĆI!

PU Banjaluka je saopštila da su u Laktašima uhapšene dve osobe zbog sumnje da su počinili krivično delo navođenje deteta na prisustvovanje polnim radnjama i krivično delo obljube nad detetom mlađim od 15 godina.

- O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka - navodi se u saopštenju.

(BalkansPress / Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top