Darko J. (32) uhapšen je juče zbog sumnje da je 30. januara oko 17.50 u Ulici 1. maj u Velikoj Moštanici kod Beograda „ford fokusom“ udario Bojanu Stanković (34) i pobegao. Žena, koja je bila samohrana majka, preminula je dan kasnije.

Darko J. uhapšen je u Maloj Ivanči pošto je tamo pronađen automobil kojim je, kako se sumnja, usmrtio Bojanu Stanković.

PROČITAJTE: "Izašao sam kroz gepek i puzao satima, niko nije mogao da nam pomogne": Saputnik prve žrtve mećave u bolnici saznao tužnu vest

- Policija je na osnovu video-snimaka otkrila koji auto je pregazio ženu. Pronađeni „ford“ imao je vidljiva oštećenja, za koja se pretpostavlja da su nastala prilikom udarca - rekao je izvor i dodao da je policija ubrzo po pronalasku vozila uhapsila i osumnjičenog.

Pretpostavlja se da je Stankovićeva udarena velikom brzinom. - Na nekim snimcima se može primetiti da je vozio čak i 160 na sat. Žena je udarena kada je izašla iz minibusa i pokušala da pređe ulicu - rekao je sagovornik.

 

Kako saznajemo od porodice nastradale žene, ona je u utorak sahranjena, a iza nje su ostali neutešna majka, ćerkica (13), brat i sestre.

- Tog dana se vraćala s posla. Radila je u fast fudu u Žarkovu. Brat je čak i prošao tuda ne znajući da je baš ona pregažena - priča Katarina, Bojanina sestra, i dodaje da je ona bila samohrana majka.

- Zbog njene ćerke moramo da budemo jaki, ali ne znam kako. Majku joj niko ne može zameniti - priča sestra.

Katarina kaže da su joj rekli da je Bojana posle nesreće bila svesna, ali da nije mogla da govori.

- Kružile su razne priče, a među njima i da su se svi razbežali nakon nesreće, te da je tek kasnije čovek prišao i pokušao da joj pomogne. Ona je od udarca bila sva slomljena, a umrla je od unutrašnjeg krvarenja - kaže ona i dodaje: - Tom vozaču ne mogu da oprostim.

Sestra neutešnaSVI SU JE VOLELIKatarina Stanković, sestra nastradale Bojane, objašnjava da je ona imala mnogo prijatelja, a koliko ih je zaista, videla je na sahrani.- Bojana je bila vedra osoba, uvek nasmejana i spremna da pomogne. Na poslu je bila autoritet. Nema osobe koja je nije volela - kaže uplakana sestra.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top