Marijana M. (31), zvana Kokaina, bila je za volanom "pasata", u kom su pronađeni veća količina marihuane, heroin i nekoliko pištolja.

Policija je uhapsila Marijanu M. (31), zvanu Kokaina, iz Novog Sada, nakon što su u automobilu za čijim volanom je bila pronašli veću količinu narkotika i više komada oružja.

PROČITAJTE: Tinejdžer S.F (18) preminuo u Urgentnom centru posle batina zadobijenih u tuči u Velikoj Plani

Navodno, policija je u Petrovaradinu zaustavila automobil marke "pasat", a kad su otvorili prtljažnik automobila, usledio je šok.

 

Pun gepek

- U gepeku se nalazio jedan pleteni džak, kao i velika, crna, putna torba i još jedna manja maslinastozelena torba. Torbe su bile pune paketa zamotanih u celofan. Nađena su četiri paketa marihuane, ukupne težine 20 kilograma, kao i dva paketića heroina. U džaku je bilo pet pištolja, zamotanih u celofan, kao i 20 komada municije - kaže izvor i dodaje da je plavuša odmah uhapšena.

- Protiv nje je podneta krivična prijava zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodila i preprodavala narkotike i oružje. Određen joj je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti saslušana u tužilaštvu - dodao je on.

Prema rečima izvora, sumnja se da je uhapšena plavuša bila samo deo veće kriminalne grupe.

PROČITAJTE: USTAŠE U KRVAVOM PIRU VIKALE VRATI DECU, DOLAZI PAVELIĆ! Deda Rade (90) je preživeo Jasenovac, čudom izbegao klanje!

- Pretpostavlja se da je Marijana bila kurir i da je za nekoga prevozila drogu i pištolje. Ispituje se da li je ona radila za neki kriminalni klan ili eventualno nije ni znala da ju je neko iskoristio za "prljav posao". Osim toga, ispituje se kome je ilegalna roba, koju je prevozila, trebalo da se dostavi - objašnjava izvor i dodaje:

- Takođe, pronađeno oružje poslato je na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je već korišćeno u krivičnim delima ili je tek trebalo da se upotrebi ili preproda na crnom tržištu.

Putovanja

Inače, uhapšena Novosađanka je na društvenim mrežama svakodnevno delila svoje atraktivne fotografije, ali i fotografije na kojima pozira s oružjem. Takođe, sudeći po njenim profilima, neretko je boravila u Beogradu, ali i Parizu i Crnoj Gori.

- Anđeo i grešnica bez stida, mogu biti sve u ova četiri zida. Samo ja mogu odlučiti s koliko greha mogu živeti - napisala je Marijana u opisu svog profila na društvenoj mreži.

Marijana M. je na Fejsbuku objavila da je 2019. godine prestala da radi u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Međutim, ona nikada nije radila u MUP.

(BalkansPress / Izvor: Srbijadanas.com)

Scroll to top