Devojka Marina (28) koju je zajedno sa sobom ručnom bombom razneo pripadnik Žandarmerije Pavle R. (31) bila je devet godina u vezi sa drugim muškarcem, od čega je neko vreme paralelno bila sa žandarmom.

PROČITAJTE: Dva tela pronađena u kolima blizu Beograda: Pripadnik Žandarmerije razneo sebe i ljubavnicu!

Podsećamo, tela Pavla i Marine nađena su jutros u 9:30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove. Pripadnik žandarmerije je, kako se saznaje, aktivirao ručnu bombu dok je bio u automobilu “opel vektra” sa Marinom.

 

Marina je radila kao vaspitačica u vrtiću u Novoj Pazovi i nije bila udata. Ona je, kako se saznaje, pre nekog vremena raskinula sa svojim dugogodišnjim dečkom kako bi bila sa Pavlom. Međutim, kako se pretpostavlja, predomislila se i htela je da se vrati staroj ljubavi i ostavi žandarma.

Pavle R. je bio oženjen i imao je dvoje dece, a na imenu njegovog Fejsbuk profila upisano je i ime njegove supruge.

Inače, Pavle R. je iz Stare Pazove i radio je u novosadskom odredu Žandarmerije. U slobodno vreme bavio se rezbarenjem ikona i gusli, o čemu je Kurir ranije pisao.

- Moj prvi duborez bila je ikona Svetog Nikole, slave koju slavimo, a nakon nje ređale su se jedna za drugom... Shvatio sam da smo kao narod uspavani i da više težimo materijalnom, a da istovremeno zaboravljamo ko smo- govorio je ranije Pavle R.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs, Novosti)

Scroll to top