BalkansPress

Dobro došli!

Jedan napadač je vozio „ford dok je drugi pucao. Automobil je pronađen zapaljen na ski-stazi na Košutnjaku i reč je o ukradenom vozilu.

 PROČITAJTE: Evo ko su likvidirane vođe Škaljarskog klana: IGOR DEDOVIĆ BIO STRAH I TREPET U CRNOJ GORI, švercovao 300 kg kokaina!

Policija radi na otkrivanju napadača koji su u subotu uveče pucali i teško ranili Vanju Čitakovića (22), sina fudbalskog menadžera Predraga Asanovića, poznatijeg kao Peđa Bambalić, i Luku J. (23) na Banovom brdu.

 

Povređeni mladići i dalje su u Urgentnom centru i njihovo zdravstveno stanje je nepromenjeno.

- Jedan napadač je vozio „ford „, dok je drugi pucao. Automobil je pronađen zapaljen na ski-stazi na Košutnjaku i reč je o ukradenom vozilu. Očigledno je da je ovaj napad do detalja isplaniran.

*Foto: ST / D.Kadić

On dodaje da je meta najverovatnije bio upravo Vanja Čitaković, a da je njegov drug slučajno pogođen.

- Vanja je pogođen s nekoliko metaka, od kojih su mu dva završila u grudima i njegovo stanje je od prvog trenutka kritično, dok je njegov drug pogođen u leđa. Otežavajuća okolnost je to što ni jedan ni drugi mladić do sada nisu rekli ko bi mogao da bude napadač ili nalogodavac - kazao je naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Čitaković, koji je nekada igrao fudbal u Crvenoj zvezdi, poznat je odranije policiji.

- Pominju se poslovi s drogom, iznude, ali ni za jedno krivično delo nije osuđivan. Postoji mogućnost da je reč o neraščišćenim računima u podzemlju - objasnio je naš sagovornik.

(BalkansPress / Izvor: Kurir/Republika.rs)

Scroll to top