Jovan Milošević (26) i Slavko Đorđević (21) iz Aleksinca, koji su uhapšeni zbog sumnje da su 8. decembra u Bratislavi učestvovali u tuči u kojoj je ubijen Nikola Kosanić (22) iz okoline Sopota, poznati su u Aleksincu kao lokalni fudbaleri.

Marko Stevanović, koji je obojicu trenirao u FK Palilula, kaže da mu je teško da poveruje da su umešani u ubistvo.

PROČITAJTE: UHAPŠENI SRBI osumnjičeni za BRUTALNO UBISTVO NIKOLE (22) u Bratislavi: Otišao trbuhom za kruhom, a vraćaju ga u kovčegu

 

- To su izuzetno dobri momci. Slavko je igrao i u niškom Radničkom, očekivali su lepu fudbalsku sudbinu. Međutim, otišli su da rade u Slovačku, jer su želeli da nađu posao i zarade, ali i da probaju u nekom tamošnjem klubu - priča Stevanović.

*FOTO: KURIR/M.S.

S druge strane, kako saznajemo, uhapšeni Slavko Đorđević poznat je i srpskoj policiji, a protiv njega su podnete dve krivične prijave.

- On je osumnjičen da je 18. avgusta učestvovao u tuči i mladiću slomio vilicu. Prethodno je osumnjičen za učešće u tuči s lakim povredama - kaže izvor. Majka i brat Slavka Đorđevića dočekali su novinare juče plačući.

- Poslednji put sam se čuo s bratom pre mesec dana. Njegovu sliku sam video u medijima i šokirao sam se - rekao je Darko Đorđević, Slavkov brat, dok je majka neprestano jecala. Nikola Kosanić sahranjen je juče u Malom Popoviću kod Sopota.

(BalkansPress / Izvor: Kurir, M. S.)

Scroll to top