Neprestana potraga za Časlavom trajala je od 29. oktobra pa sve do petka popodne, kada je njegovo telo pronađeno u njivi.

- Njegovo telo je pronađeno u njivi u petak popodne, blizu mesta gde su mu pre nekoliko dana pronašli automobil. Šta se tačno desilo još ne znamo, rekli su nam da će telo poslati na obdukciju i da ćemo onda biti obavešteni o svemu - tužnim glasom, još uvek u šoku i neverici, ovim rečima priča Miljan, prijatelj Časlava Živojinovića (24) koji je u petak popodne pronađen mrtav.

Neprestana potraga za Časlavom trajala je od 29. oktobra pa sve do petka popodne, kada je njegovo telo pronađeno u njivi.

PROČITAJTE: LEPA ALEKSIJA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA U AUSTRALIJI Pala sa 400 KILA KRISTAL META skrivenog u bocama čilija (FOTO)

 

- Našli su ga u korovu, u njivi. Nije bilo nikakvih tragova nasilja, niti bilo čega što bi moglo da ukaže na to da mu je neko naudio. Prema onome što su zaključili na licu mesta i što su nam rekli, pretpostavlja se da se Časlav otrovao i na taj način se ubio. Međutim, nama to nisu zvanično rekli jer je njegovo telo tek poslato u Smederevo, odakle će biti prebačeno na Institut sudske medicine u Beogradu - objašnjava Miljan tužnim glasom.

Mesto na njivi na kom je počivalo Časlavovo beživotno telo nalazi se na samo kilometar, kilometar i po, od mesta gde je pronađen njegov automobil pre desetak dana, nedaleko od Velike Morave, objašnjava prijatelj.

 

U automobilu su tada pronađene njegove lične stvari, kao i telefon i tablet, a na vozilu nije bilo nikakvih vidljivih oštećenja, zbog čega se pretpostavlja da se Časlav tu parkirao i peške nastavio dalje kroz njivu.

Časlav je tog 29. oktobra iz kuće izašao rekavši ocu da ide u banku. Međutim, da se nešto sumnjivo dešava, prvi je shvatio njegov drug kome je mladić poslao sumnjivu poruku u kojoj, po svemu sudeći, najavljuje samoubistvo.

- Brate, izvini što se ovako priča završava, u velikom sam haosu. To je kao jedan veliki mutan vir. Sve se danas završava. Zbogom, brate moj... Volim te. Čuvaj mi moje... A onu klošarku... na sahranu nemoj da pustiš. Kad me nađu, ti znaš šifru od telefona, ostavio sam neke video-zapise. Zbogom - napisao je nestali mladić.

Još jednu poruku napisao je devojci i u njoj naveo da mu je krivo što nije mogao još jednom da je zagrli.

- Ne šalim se... Samo sam hteo da se oprostim od tebe. Zbogom još jednom. Volim te. Čuvaj se. Više ne mogu ovako - napisao je Časlav.

(BalkansPress / Izvor: srbijadanas.com)

Scroll to top