Irena Milošević Kiki (30), koja se okliznula na pločicama i polomila vrat u kupatilu porodične kuće u Selu Mladenovac kod Mladenovca, sahranjena je u utorak na lokalnom groblju. Od Irene su se oprostili roditelji, brat, sestra, rodbina i mnogobrojni prijatelji.

PROČITAJTE: 

Kako "Alo" saznaje iz istrage, Irena je kobne večeri, 2. decembra, bila u kući sa roditeljima, Veselom i Nebojšom, i bakom. Ušla je u kupatilo da se istušira, a roditelji su se zabrinuli za nju jer nije izlazila ceo sat.

 

- Pokucali su na vrata, ali odgovora nije bilo. Kada su otvorili, zatekli su užasan prizor. Prvi rezultati istrage ukazuju na to da se okliznula usled velike količine pare i klizavih pločica. Prilikom udarca je polomila vrat i ostala da leži. Roditelji su pokušali sve da je povrate, ali joj nažalost nije bilo pomoći. Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da potvrdi smrt. Telo je preneto u Institut za sudsku medicinu, dok je u kući obavljen uviđaj da bi se utvrdilo kako je nastradala - navodi izvor iz istrage.

Irena Milošević *Foto: Facebook / Privatna Arhiva

U kuću Miloševića došli su rođaci, prijatelji i komšije da ponude pomoć i izjave saučešće. Pokušavali su da nađu reči utehe za Irenine roditelje, brata Igora, sestru Jelenu i baku Borku, ali ih nisu nalazili. Prijatelji za Irenu imaju samo reči hvale.

- Bila je pozitivna i uvek spremna da pomogne. Šalili smo se sa njom da joj je vreme za udaju, jer se njen brat oženio prošle godine. Duša nas boli što je tako divna devojka tragično nastradala - kažu prijatelji.

Tokom jučerašnjeg dana u Selu Mladenovac je vladao muk. Prodavnice su bile zatvorene, a staro i mlado je bilo u tužnoj povorci koja je išla put seoskog groblja. Kolona sa pravoslavnim sveštenikom na čelu zastajala je po seoskim običajima na raskrsnicama i tamo su se čitale molitve. Tačno u 13 sati, od Irene su se oprostili svi koji su je voleli.

Okliznuće o mokre pločice, posle strujnog udara, jeste drugi najčešći način na koji ljudi ginu u kupatilu. Neke statistike navode da se to više događa starijim nego mlađim osobama, ali niko nije izuzet.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

 

Scroll to top