BalkansPress

Dobro došli!

Maloletni Nikšićanin, koji je osumnjičen za ubistvo sugrađanke Kristine Raičević (18), saslušan je i određen mu je pritvor. Prema saznanjima Dana, šesnaestogodišnjak je ispitivan na više okolnosti, a kao jedan od glavnih dokaza predočeni su mu telefonski listinzi i poruke iz Kristininog mobilnog telefona, pišu crnogorski mediji.

Pošto se radi o maloletniku, istražni organi nijesu željeli da iznose detalje u vezi sa njegovim saslušanjem.

 

Prema saznanjima Dana, jedan član porodice ubijene devojke je pomogao policiji i tužilaštvu u rasvetljavanju zločina tako što im je ispričao sa kim se Kristina družila i dopisivala poslednjih dana. To je policiji bilo dovoljno da istragu usmeri u pravom smeru i brzo rasvetli zločin.

Pomoćnik direktora Uprave Policije za sektor kriminalistike Enis Baković kazao je ranije da je na telu žrtve konstatovan veći broj ubodnih rana nanetih hladnim oružjem.

Kristina Raičević

*Kristina Raičević / FOTO: PRIVATNA ARHIVA / FACEBOOK

-Za nepuna dva sata uhapšen je Nikšićanin rođen 2003. godine i on će danas uz krivičnu prijavu biti priveden u Više državno tužilaštvo - rekao je Baković nakon hapšenja osumnjičenog.

On nije želeo da govori o detaljima iz istrage, a na pitanje da li je poznat motiv ubistva odgovorio je da se na osnovu svih dokaza može zaključiti da je reč o zločinu iz strasti.

Podsećanja radi, telo osamnaestogodišnjakinje u subotu je pronašao jedan meštanin Kočana u blizini jezera Krupac u Nikšiću. On je čuvao stoku kada je u jednom kanalu bez vode video telo nesrećne devojke. O tome je odmah obavestio policiju.

(BalkansPress / Izvor: Blic)

Scroll to top