Devetnaestogodišnji Stefan P. iz sela Pečanica kod Požarevca, koji se juče udavio na plaži Olimpik Bič, nedaleko od Paralije, hteo je samo još jednom da se okupa pred polazak kući, a onda je nestao u talasima.

Kako saznajemo, nesrećni mladić je na letovanje otišao sa rođacima.

PROČITAJTE: KAMERE SNIMILE JEZIV PRIZOR Bogdan kolica u kojima je gurao leš brata Ignjata prekrio belim čaršavom (VIDEO)

- Na letovanju su bili nedelju dana. Hteo je još jednom da se okupa pred polazak. Ušao je vodu, talas ga je poklopio i on je jednostavno nestao - kažu komšije iz Pečanica koji su u kontaktu sa Stefanovim roditeljima.

 

Za Stefana komšije imaju samo reči hvale. Govore da je bio povučen, kulturan i tih.

- Zlatno dete, strašno je kakva je tragedija zadesila njegovu porodicu. Da samo nije otišao tada u vodu ili da se se neko od kupača našao da mu pomogne... - jadikuju komšije nad sudbinom stradalog mladića.

Podsetimo, nesreća se dogodila blizu kule gde se inače nalaze spasioci, ali ih u trenutku dok se Stefan borio s talasima nije bilo. Ekipa hitne pomoći pokušala je da reanimira mladića, ali nažalost bezuspešno.

PROČITAJTE: BALAŠEVIĆ ZABRANJEN U NIŠU Iz "Čaira" otkazali nastup Panonskog mornara, a slobodnih termina više nema

Roditelji mladića su otputovali u Paraliju čim su čuli tragičnu vest, a prema poslednjim saznanjima, obdukcija će biti obavljena u ponedeljak.

Bratanac poznatog harmonikaša

Kako pričaju meštani Pečanica, Stefan potiče iz muzičke porodice. Naime, otac mu je lokalni pevač Rade, a njegov stric je poznati harmonikaš.

Scroll to top